Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Prins beat la volan, la 7 dimineața, în timp ce își ducea copiii la școală

Prins beat la volan, la 7 dimineața, în timp ce își ducea copiii la școală. Acum sătmăreanul urmează să fie judecat.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a condus un autoturism pe strada Lebedei, fiind oprit pentru control de către un echipaj de poliție. După verificarea actelor, pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, organele de poliție au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Acesta a declarat că în jurul orei 07:00 s-a deplasat cu autoturismul împreună cu fiul său, pe care l-a dus la microbuz, după care s-a întors după fiica sa, pentru a o duce la școala. La întoarcerea spre domiciliu, a fost oprit de către un echipaj de poliție, care, după legitimare, l-a testat cu aparatul etilotest.

Bărbatul a mai menționat că, pe parcursul zilelor de sâmbătă, duminică și luni, anterior opririi sale în trafic, s-a aflat la pescuit, unde a consumat pălincă, aproximativ 1000 ml, și bere, aproximativ 10 beri cu alcool, a câte 500 ml fiecare. Bărbatul a precizat și faptul că a condus pe o distanță de aproximativ 2-3 km până la locul identificării în trafic.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Tot Touareg?

  2. 😱😱😱 Răspunde

    Ridicat urgent statuie la ăsta și făcut cetățean de onoare cât mai trăiește inconștientul.😱😭😤

  3. H&R Răspunde

    Mămica mea a rămas o cwrvă ordinară

    • H&R Răspunde

      @h&r fals
      Multumim pentru ca ne-ai prezentat-o pe maica ta. Acum stim de unde ai mostenit inteligenta ta. Dar tot nu avem ce face cu tine.

      • ... Răspunde

        Hai pe la mine sa mi-o tragi in fundulet, știu că îți place

        • ... Răspunde

          Ăsta care nu te potolești, scrii tâmpenii sub numele meu și văd că trăiești într-o confuzie totală atât îți doresc exact cât meriți. Faptele tale debile te definesc. Vezi că viața m-a învățat să nu caut probelemele că sunt și așa destule. Tu se pare că ești prea prost pentru asta ca să pricepi. Nu-i bai vei căpăta cu sacul. Numai să poți să-l duci.

        • H&R Răspunde

          “Intelijentule” de …fals. Esti si dependent. Grav.

          • ...

            E un bou nesimțit. Se crede amuzant dar e jale în capul lui. Nici nu văd rostul “performanței” prestate pe aici. Nu are nici o noimă. Dar știu sigur că cei care fac glume de astea fără sens și nesărate vor căpăta exact ce merită.

          • -.-

            O fi ala fals prost, dar si voi sunteti cam tot la fel de prosti. Ii tot dati curs normal ca o sa continue. Inloc sa-l lasati in amaru lui, ii tot faceti jocu. As putea zice ca e chiar mai destept ca voi, ca un troll, cu dume si tehnici de astea de clasa a 2 a va face zile fripte. Ce va mai pasa voua de un cacat de nick online

          • ...

            Să văd eu dacă careva te-ar face homosexual sau ți-ar înjura mama ce ai face. Ai dreptate, sunt de acord cu tine și de foarte multe ori nici nu reacționez la ce scrie sub numele meu. Dar când e prea mult nu pot accepta anumite lucruri. Tu zi bogdaproste că pe tine încă nu te-a luat în colimator. Dar după reacția asta a ta recentă sunt șanse mari să urmezi. După mine e un idiot care cu asta se distrează că vede că nu pățește nimic. Până la proba contrarie. Că eu sunt deja sătul și am de când să fac niște pași care sigur nu o să-i convină. Dar nici redacției care a tolerat situația.

          • -.-

            Da fix de aia nu mai pot eu ca un retard se pune sa scrie sub un cacat de nick online. Fix in pl ma doare orice ar zice

  4. the boy who survived Răspunde

    Situatia prostilor care conduc e clar scapata de sub control. Am ajuns in situatia in care zilnic (nu e exagerare) esti nevoit sa eviti MINIM o tamponare provocata de cate un dobitoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.