Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Și-a comandat un permis fals, dar nu a mai apucat să îl cumpere. A fost oprit de Poliție

Un bărbat din județul Satu Mare este cercetat penal după ce a fost prins conducând fără permis de conducere, potrivit informaților PortalSM.

Mai exact, bărbatul a fost oprit în trafic, în Halmeu de către o patrulă de poliție care i-a solicitat actele. Polițiștii i-au cerut permisul de conducere dar bărbatul a spus că nu îl are asupra sa și deține doar o fotografie a acestuia pe telefonul mobil, însă acesta este descărcat.

El a fost condus la sediul poliției unde și-a pus telefonul la încărcat după care le-a arătat polițiștilor o fotografie cu permisul său. După ce au făcut verificări oamenii legii au descoperit că permisul este unul fals, iar mai apoi bărbatul a început să le povestească polițiștilor ce s-a întâmplat. El a spus că și-a comandat de pe internet un permis de conducere, iar prin intermediul aplicației messenger i-a fost solicitată o poză, el a trimis poza după care i s-a cerut suma de 600 EUR. Bărbatul nu a vrut să plătească până când nu și-a primit permisul, iar prin urmare a primit o fotografie cu permisul. El a spus că nu a mai continuat discuțiile pentru a efectua plata.

În cursul acestei săptămâni, bărbatul a fost trimis în judecată și urmează să-și afle pedeapsa.

2 comentarii

  1. comentator Răspunde

    După cum am mai spus la alte dăți mare-i grădina Domnului și nici gardul nu e păzit cum trebuie!😵😦🥴 Oare câți mai sunt ca și el???? Dar de data asta individul ăsta-i prost de prost rău de tot. Pe lângă că nici nu a căpătat permisul fals mai și arată la polițai tentativa sa. Probabil să aibă la dosar și tentativa de fals și uz de fals nu numai conducerea fără permis???? Cât de idioți pot fi unii și când te gândești că mai are și drept de vot te apucă groaza!

  2. părerea mea Răspunde

    Părerea mea sinceră este că la ăsta ar trebui acordat premiul de prostul sezonului pentru anul în curs. Greu se poate face o tâmpenie mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.