Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Unic în Satu Mare! Giulivet – Szabo cabinet veterinar și hotel pentru animale de companie

Locuitorii municipiului Satu Mare au toate motivele să fie bucuroși, deoarece, astăzi, a fost inaugurat cabinetul veterinar Giulivet – Szabo! Un cabinet veterinar care vine în plus cu un serviciu inovator, și anume un hotel pentru animale de companie. Acest cabinet veterinar, situat pe bulevardul Cloșca, nr.11, aduce o abordare unică în îngrijirea animalelor de companie.

Giulivet – Szabo ocupă o suprafață generoasă de 200 de metri pătrați și este echipat cu cele mai moderne aparate și echipamente pentru a asigura cele mai bune servicii medicale pentru animalele de companie. Acesta include, așadar, o sală de consultații, o sală de internare și o sală de chirurgie modernă. Farmacia veterinară este, de asemenea, bine aprovizionată cu o gamă variată de hrană și medicamente pentru toate nevoile și… poftele animalelor.

Pentru a se asigura că nevoile câinilor sunt îndeplinite în totalitate, există și un toaletaj canin cu personal calificat. La final, animăluțele sunt răsfățate cu fotografii într-un decor pregătit special pentru sesiunea foto. De asemenea, ambientul este gândit în așa fel încât animalele să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și relaxantă.

Unic în județul Satu Mare este, însă, hotelul pentru câini și pisici. Cu o capacitate de șapte cuști, dintre care două VIP, cu camere video pentru a menține o legătură vizuală cu animalele de companie, proprietarii promit să ofere servicii de calitate superioară. În cadrul acestuia, există cățărătoare pentru joacă, pentru a asigura confortul pisicilor, iar în timpul nopții, lumina ambientală creează un mediu relaxant pentru somnul lor odihnitor.

Echipa din spatele Giulivet – Szabo este formată din medici experimentați și dedicați. Medicii Pop Daiana și Szabo Patrik sunt gata să ofere cea mai bună îngrijire pentru toate animalele de companie care le vor trece  pragul!

Contact

Pentru mai multe informații și programări, puteți contacta Cabinetul Veterinar și Hotelul pentru Animale de Companie la numărul de telefon Daiana Pop: 0745 282 280 și Patrik Szabo: 0745132444 sau pe pagina de Facebook Cabinet Veterinar Giulivet – Szabo

Adresa: Strada Cloșca, nr 11, bloc 30, municipiul Satu Mare