PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Blocajul de la noul pod. Cozma: Nu s-au pus piedici. Lucrarea s-a blocat din cauza incompetenței

Adrian Cozma a venit cu o replică pentru primarul Kereskenyi Gabor, după ce edilul-șef a declarat că lucrările la noul pod peste Someș au fost blocate ”pentru că se pun bețe în roate din interes politic”. Cozma spune că blocajul a venit ca urmare a incompetenței: ,,Nu și-au făcut treaba”.

Adrian Cozma a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, răspunsul pe care l-a primit din partea Ministerului Transporturilor, răspuns ce arată, spune Cozma, că lucrările la noul pod peste Someș s-au blocat din cauza incompetenței: ,,Oricine e vinovat, numai dânșii nu”.

,,Domnul primar spunea că cineva îi pune piedici în realizarea investiției podul peste râul Someș, că a primit aviz negativ de la Autoritatea Aeronautică Română. (…) Nu și-au făcut treaba, trebuiau să facă anumite demersuri pe care ni le spun cei de la Autoritatea Aeronautică, că le-au dat termen, au spus să vină cu un proiect. Nu au fost în stare să facă proiectul și atunci vine primarul nostru să ne spună că cineva vrea să îi pună piedici. Nimeni nu le-a pus piedici. Din cauza incompetenței s-a blocat lucrarea”, a spus Adrian Cozma.

Redăm, mai joi, precizările făcute de Ministerul Transporturilor:


CITEȘTE ȘI: