PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doi bărbați trimiși în judecată, după ce au distrus autoutilitara care a accidentat mortal un copil

Doi bărbați au fost trimiși în judecată, după ce au distrus autoutilitara care a accidentat mortal un copil. Accidentul a avut loc în primăvara anului 2021, în localitatea Petin din județul Satu Mare.

Un copil în vârstă de patru ani a fost lovit mortal de autoutilitara condusă de un bărbat, în localitatea Petin. După accident, șoferul a fost agresat de membri ai familiei, suferind leziuni traumatice care au necesitat îngrijiri medicale timp de 8-9 zile.

Fiind audiat, șoferul a spus că s-a deplasat de patru ori cu autoutilitara încărcată cu betoane și moloz în cartierul de romi. Acesta a fost dirijat de fiecare dată pentru ca autoutilitara să poată fi manevrată mai ușor. La ultimul transport, în timp ce autoutilitara se deplasa în marșarier, a auzit mai multe strigăte, motiv pentru care a oprit motorul. Mai apoi, mai multe persoane de etnie romă au început să arunce cu bolovani, pietre și cărămizi. După ce autoutilitara a fost distrusă, doi bărbați l-au agresat pe șofer, lovindu-l în repetate rânduri cu pumnii.

Cei doi agresori au fost citați în repetate rânduri pentru audieri la Postul de Poliție Păulești, însă nu s-au prezentat, fiind plecați la muncă în străinătate. Acum, ambii bărbați urmează să fie judecați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.