Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Doi bărbați trimiși în judecată, după ce au distrus autoutilitara care a accidentat mortal un copil

Doi bărbați au fost trimiși în judecată, după ce au distrus autoutilitara care a accidentat mortal un copil. Accidentul a avut loc în primăvara anului 2021, în localitatea Petin din județul Satu Mare.

Un copil în vârstă de patru ani a fost lovit mortal de autoutilitara condusă de un bărbat, în localitatea Petin. După accident, șoferul a fost agresat de membri ai familiei, suferind leziuni traumatice care au necesitat îngrijiri medicale timp de 8-9 zile.

Fiind audiat, șoferul a spus că s-a deplasat de patru ori cu autoutilitara încărcată cu betoane și moloz în cartierul de romi. Acesta a fost dirijat de fiecare dată pentru ca autoutilitara să poată fi manevrată mai ușor. La ultimul transport, în timp ce autoutilitara se deplasa în marșarier, a auzit mai multe strigăte, motiv pentru care a oprit motorul. Mai apoi, mai multe persoane de etnie romă au început să arunce cu bolovani, pietre și cărămizi. După ce autoutilitara a fost distrusă, doi bărbați l-au agresat pe șofer, lovindu-l în repetate rânduri cu pumnii.

Cei doi agresori au fost citați în repetate rânduri pentru audieri la Postul de Poliție Păulești, însă nu s-au prezentat, fiind plecați la muncă în străinătate. Acum, ambii bărbați urmează să fie judecați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Un comentariu

  1. Loop Răspunde

    BRAVO LOR…. OCHI PENTRU OCHI DINTE PENTRU DINTE!!!! AȘA AR TREBUI SĂ FACĂ TOATĂ LUMEA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.