Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Accident mortal în județ! Un copil de 4 ani a fost lovit de o autoutilitară

Accident mortal în județul Satu Mare. Un copil în vârstă de patru ani a fost lovit mortal de o autoutilitară, în localitatea Petin. După accident, șoferul ar fi fost agresat de mai mulți membri ai familiei.

Ce spune Poliția:

Azi la ora 14.22, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul ca pe raza localității Petin a avut loc un eveniment rutier. În urma primelor verificări efectuate la fata locului, polițiștii au stabilit faptul ca un bărbat, de 68 de ani, din Satu Mare care se afla la volanul unei autoutilitare a acroșat un minor de 4 ani.

Din păcate, în urma evenimentului rutier minorul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În legătura cu posibile leziuni pe care le-ar fi suferit șoferul, acesta va fi audiat și se vor stabili toate împrejurările.

În cauză cercetările continua în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpa.

14 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    Un tigan in minus…sa traiasca soferul

  2. Satmarean Răspunde

    Absolut nici o pierdere. Păcat de șofer și de autoutilitară !

  3. Euh Răspunde

    Boschetarii AIA de puradei de tigani tot pe drum stau.Cu mare greu ii poti Evita.Ii lasa liberi pe drum,e vina tiganilor sa film seriosi!

  4. Altu Răspunde

    Maidanezii își lasă plozii liberi, și apoi tot ei sar în sus. Dar nu-i bai ” la noapte facem altul”. Alocația să se mărească.

  5. Lol Rum Răspunde

    Vai de capul vostru mai ruumanilor. Se vede dupa comentarii ce lume de cacat traieste in RO. Va luati de unele etnii, dar uitati ca si voi sunteti tot ca ei, tigani in sensul civic si empatic.

    • Altu Răspunde

      @Lol Timp, lasă tromboneala,ce empatie. Plosnesc (etnicii),copii fără număr și Domnul cu ei. Oamenii muncesc, plătesc taxe și impozite să întrețină puradeii, că cei care i-au procreat sunt ocupați cu ferul sau alte metale. Ei sunt deștepți iar oamenii (unguri, români,germani,etc.) sunt proști.

    • Rrom Răspunde

      Du-te de p-aci mou Loi Rum că ți-oi da amu cu o rangă-n c.p

      • Rrom Răspunde

        Că-i doară îndeletnicirea mea tradițională din moș-strămoșd de când am coborât din palmierul din India! Mare animal mai sunt! Vă rog să faceți chetă, săraka familie a rămas fără 214 lei pe lună. Pagubă mare la bujet! Die undie să mai kumpere omu amstecata cea de toate zilele? Vă dați seama că există periculul să meargă să lucreze de rușine cu ziua! Ce o să spună staborul? Sau priranda? Unde am ajuns!

  6. Lelutica Răspunde

    Îmi plac rasiștii față de țigani, singuri prin comportamentul lor sălbatic și demni de era primitivă și-au câștigat acest statut !!!

    • @Lelutica Răspunde

      Aici sunt doua aspecte. Copilul a fost lovit de masina si din pacate a murit. Dar nu scrie stirea nicaieri ca a fost lovit pentru ca a fost lovit pentru ca era lasat fara supraveghere!! Si colac peste pupaza etnicii tai si-au facut dreptate cu mana lor pentru ca au sarit la bataie rau de tot. Oare de ce cand e vorba de etnici de-ai tai se intampla asa ceva???

  7. Ășâțî Răspunde

    În Ungaria cu câțiva ani buni în urmă a fost un caz, când un profesor de geografie a șters cu mașina un copil de etnie rromă, care fugea nesupravegheat pe carosabil. Copilul nu a pățit mare lucru, numai a căzut și s-a julit un pic. Profesorul a coborât din mașină, să vadă cum e copilul, moment în care a fost atacat și linșat de familia copilului accidentat sub ochii celor doi copii de-ai lui, care erau în mașină.
    Deci mare atenție, când conduceți în aceste zone obscure, și pățiți ceva asemănător. Decât să vă opriți, mai bine părăsiți locul accidentului, fugiți direct la poliție! Vă alegeți cu un dosar penal pentru părăsirea locului acidentului, dar măcar rămâneți în viață.

  8. Varga Adrian Răspunde

    Un Sofer trebuie sa fie atent oriunde a fi sa se uite stanga si in dreapta nu sa vorbeasca la telefon in
    timpul mesrsului . eu stiu ca voi Romani tot timpul stiti sa ne acuzati pe noi romi. acuzatile care le spuneti aici
    voi Romani si vorbiti urat de noi este legea pt voi

  9. Pop Ioan Răspunde

    Nici o problema.De atunci au facut altul.Asa ca venitul “binemeritat” al familiei se va reintregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.