PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Un curier din Satu Mare a dispărut cu 30.000 de euro. Căutat de Poliţie

Un curier din Satu Mare, care îşi desfăşura activitatea în zona Sighetu Marmaţiei, a dispărut cu circa 30.000 de euro. Aseară la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului un ei societăţi comerciale de curierat, potrivit vasiledale.ro.

Acesta a declarat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday.

Conform informaţiilor vasiledale.ro, în cursul zilei de ieri, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, doar că apoi a dispărut fără urmă. Valoare prejudiciului este de aproximativ 150.000 lei (30.000 de euro).

Imediat poliţiştii de la investigaţii criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar individul nu a fost găsit. Totodată nici mama acestuia nu a fost găsită acasă până astăzi dimineață. În acest moment se bănuieşte că tânărul ar fi putut părăsi teritoriul României.

Tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla. Pe de altă parte localnicii din Viile Apei spun că tânărul ar fi şi un împătimit al jocurilor de noroc.