Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTO. Un curier din Satu Mare a dispărut cu 30.000 de euro. Căutat de Poliţie

Un curier din Satu Mare, care îşi desfăşura activitatea în zona Sighetu Marmaţiei, a dispărut cu circa 30.000 de euro. Aseară la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului un ei societăţi comerciale de curierat, potrivit vasiledale.ro.

Acesta a declarat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday.

Conform informaţiilor vasiledale.ro, în cursul zilei de ieri, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, doar că apoi a dispărut fără urmă. Valoare prejudiciului este de aproximativ 150.000 lei (30.000 de euro).

Imediat poliţiştii de la investigaţii criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar individul nu a fost găsit. Totodată nici mama acestuia nu a fost găsită acasă până astăzi dimineață. În acest moment se bănuieşte că tânărul ar fi putut părăsi teritoriul României.

Tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla. Pe de altă parte localnicii din Viile Apei spun că tânărul ar fi şi un împătimit al jocurilor de noroc.

4 comentarii

  1. Vasile Dale Răspunde

    E din Satu Mare, Maramureș 🙂 Viile Apei de când s-a mutat în județul Satu Mare?

    • 😮😮😮 Răspunde

      Au trecut la rejiune, ce mai! Sau depinde dacă e de-al lor și face prostioară e băgat la sătmăreni. Dacă e copil fain și ne mândrim apoi e de-al lor! Înșepe la graniță și se termină unde vor ei sau unde le convine. Pe de altă parte tu nu știi că toți oșenii zâc că-s maramoroșeni? Păi atuncea să se tot ducă și să se spele pe cap băimărenii cu tot cu ăia de la Borșa sau poienile de sub Munte. Știu eu de ce zic asta. Era odată un județ Satu Mare și nu mică era dar l-ați desfigurat în ultimul hal cum s-a trasat granița în 68. Amu după unii potopul. Noroc că mai existăm dar dacă ar fi după unii….😮🤔😪

  2. Glami Răspunde

    La părnaie va fi Poștaș.

  3. Feri Poker Răspunde

    Inca o victima a pacanelelor !Cred ca a inrosit aparatele de jocuri de noroc.Acum banii sunt mai mult ca sigur in conturile “regelui pacanelelor”,gunoiul care s-a luat la tranta cu Ciolacu ,fiind total impotriva inchiderii salilor cu pacanele din localitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.