PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Reacția președintelui TNL Satu Mare la afișele denigratoare din oraș: „Manevre primitive!”

Bianca Murgu, președintele TNL Satu Mare, reacționează după ce în municipiul Satu Mare au apărut afișe în care, spune ea, PNL era înfierat ca autorul tuturor relelor și al creșterilor de taxe.

Ea a precizat că astfel de acțiuni au avut loc în mai multe orașe din România, subliniind faptul că PNL rămâne fidel electoratului său, care nu poate fi păcălit cu tot soiul de afișe.

„Ce bine, că nu trebuie să ne mai batem capul cu autorii mesajelor “prietenoase” care au apărut în oraș, unde, vezi doamne, PNL era înfierat ca autorul tuturor relelor și al creșterilor de taxe.

Acțiunea aceasta malefică, făcută pe întuneric ca orice mârșăvie, a avut loc și în alte orașe din țară, semn că ordinul a venit de la “centru”. Și acest centru nu este altul decât USR, formațiune politică în vizibilă scădere în toate sondajele, dar care vorbește peste tot de unitatea dreptei.

Astfel de manevre primitive, de inducere în eroare a electoratului nu fac cinste unui partid care se pretinde a fi elitist, dar care totuși se pretează la metode brutale și si mincinoase.

PNL rămâne fidel electoratului său care nu poate fi păcălit cu tot soiul de afișe.

Liberalii cred că forța faptelor sunt cele care definesc caracterul și implicarea unui partid.

Spre exemplificare vă reamintim doar acțiunile concrete ale deputatului Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare: propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea OUG nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor modern de plată; proiectul de lege prin care ambulanțele să fie trecute la aceeași categorie de prioritate ca mașinile pompierilor sau poliției, și altele.
Și aici vorbim despre fapte, exact invers ce fac useriștii și anume vorbe aruncate pe stâlpi, dar nimic concret pentru bunul mers al treburilor în România”, a declarat Bianca Murgu.