Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Reacția președintelui TNL Satu Mare la afișele denigratoare din oraș: „Manevre primitive!”

Bianca Murgu, președintele TNL Satu Mare, reacționează după ce în municipiul Satu Mare au apărut afișe în care, spune ea, PNL era înfierat ca autorul tuturor relelor și al creșterilor de taxe.

Ea a precizat că astfel de acțiuni au avut loc în mai multe orașe din România, subliniind faptul că PNL rămâne fidel electoratului său, care nu poate fi păcălit cu tot soiul de afișe.

„Ce bine, că nu trebuie să ne mai batem capul cu autorii mesajelor “prietenoase” care au apărut în oraș, unde, vezi doamne, PNL era înfierat ca autorul tuturor relelor și al creșterilor de taxe.

Acțiunea aceasta malefică, făcută pe întuneric ca orice mârșăvie, a avut loc și în alte orașe din țară, semn că ordinul a venit de la “centru”. Și acest centru nu este altul decât USR, formațiune politică în vizibilă scădere în toate sondajele, dar care vorbește peste tot de unitatea dreptei.

Astfel de manevre primitive, de inducere în eroare a electoratului nu fac cinste unui partid care se pretinde a fi elitist, dar care totuși se pretează la metode brutale și si mincinoase.

PNL rămâne fidel electoratului său care nu poate fi păcălit cu tot soiul de afișe.

Liberalii cred că forța faptelor sunt cele care definesc caracterul și implicarea unui partid.

Spre exemplificare vă reamintim doar acțiunile concrete ale deputatului Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare: propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea și completarea OUG nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor modern de plată; proiectul de lege prin care ambulanțele să fie trecute la aceeași categorie de prioritate ca mașinile pompierilor sau poliției, și altele.
Și aici vorbim despre fapte, exact invers ce fac useriștii și anume vorbe aruncate pe stâlpi, dar nimic concret pentru bunul mers al treburilor în România”, a declarat Bianca Murgu. 

11 comentarii

  1. .... Răspunde

    Acest atac de la AUR nu va rămâne nepedipsit

  2. Mooie PNL&PSD Răspunde

    Asta este mâna jegoasă a peneleilor! Ei au o întreagă armată de lipitori de afișe care lucrează, cu precădere, noaptea! Așa au făcut în toate campaniile electorale, lipeau afișe peste afișele competiției!

  3. Vizionaru Răspunde

    Afișul corect era PNL și PSD cresc taxele! Nu-i bai, deputatul Cosma le va scădea la loc așa cum a făcut și cu prețul la benzina!

  4. 😝 Răspunde

    Și-au lipit singuri afișele, ca pe urmă să se dea victime. Ca pe urmă enoriașii cu penele să ceară milă (supozitoare). Nici govorișto/pesedișto nu e mai buni. Tragă-vă horty pă țeje!

  5. Varu Răspunde

    Penibili

  6. Varu Răspunde

    Auzi mătușa!du-te și te culcă nu mai umbla după …. Cosma.

  7. Cris Răspunde

    De ce nu vă uitați pe big brotherul poliției locale, că de acea sau băgat atîția bani în respectivele camere, sau nu……

  8. ion Răspunde

    da totusi …. cine a marit taxele ????
    nu s cu AUR , da parca actuala coalitie mareste taxele , nu ?

    sa poata da mai departe pensiile speciale, taiate in 30 zile de Rares Bogdan… acum vreo 3 4 ani sa tina 1 mil si ceva de bugetari … UAT uri care nu isi pot acoperi cheltuielile …
    no pentru asta

    credeti ca poporu’ nu vede si nu intelege ?
    PNL….PSD…. un mare pret veti plati pt toate astea ….si pretul va fi platit in AUR … din pacate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.