PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Prima reacție a părinților care și-au chinuit copiii. Au fost arestați pentru 30 de zile

Părinții din Satu Mare care și-au chinuit copiii în Germania au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, potrivit informațiilor PortalSM.

Cei doi părinți din județul Satu Mare, stabiliți în Germania, care și-au terorizat copilul, în vârstă de numai 2 ani, vor rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile, au decis, luni, judecătorii de la Tribunalul Carei, potrivit informațiilor PortalSM.

Reporterii PortalSM au reușit să obțină o scurtă declarație din partea tatălui. Acesta a dat vina pe soția sa: ,,Nu sunt vinovat cu absolut nimic, întrebați-o pe nevastă-mea de ce face diferențe între copii”, a spus bărbatul.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Satu Mare pentru PortalSM, copilul, în vârstă de 2 ani, a fost agresat în repetate rânduri de părinți, în decursul acestui an.

Cei doi soți sunt din județul Satu Mare, dar locuiesc în Germania cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 2, respectiv 4 ani. Potrivit surselor PortalSM, aceștia nu și l-ar fi dorit niciodată pe copilul cel mic, motiv pentru care l-ar fi terorizat de câte ori ar fi avut ocazia. Copilul a fost ținut de părinți ore întregi pe dulap, a fost bătut, iar apoi i-au umplut gura cu vată și l-au legat cu bandă adezivă pentru a nu putea face gălăgie. Acestea sunt câteva dintre chinurile la care a fost supus copilul, în vârstă de 2 ani, sub privirile fratelui mai mare, în vârstă de 4 ani.

Copiii au fost preluați de DGASPC în regim de urgență, în asistență maternală, conform legislației și procedurilor de lucru. Dacă bunica îndeplinește condițiile, ulterior evalurăii DGASPC, micuții vor fi dați, în instanță, bunicii din Iași, mama tatălui agresor.


CITEȘTE ȘI: