Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

VIDEO. Copii din Satu Mare, terorizați de părinți în Germania! Părinții, săltați, azi noapte, la frontieră

Doi părinți din județul Satu Mare, stabiliți în Germania, și-au terorizat copilul, în vârstă de numai 2 ani. Aceștia l-au supus pe cel mic la bătăi și chinuri greu de imaginat.

Cei doi soți sunt din județul Satu Mare, dar locuiesc în Germania cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 2, respectiv 3 ani. Potrivit surselor PortalSM, aceștia nu și l-ar fi dorit niciodată pe copilul cel mic, motiv pentru care l-ar fi terorizat de câte ori ar fi avut ocazia. Copilul a fost ținut de părinți ore întregi pe dulap, a fost bătut, iar apoi i-au umplut gura cu vată și l-au legat cu bandă adezivă pentru a nu putea face gălăgie. Acestea sunt câteva dintre chinurile la care a fost supus copilul, în vârstă de 2 ani, sub privirile fratelui mai mare, în vârstă de 3 ani.

Potrivit surselor PortalSM, în urma unui scandal între cei doi părinți, imaginile cu copilul au fost trimise familiei din România, care a anunțat autoritățile.

Părinții au pornit din Germania sâmbătă, 16 decembrie, către județul Satu Mare, unde au venit cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fără să știe ce urmează să se întâmple. Aceștia au avut mandate de aducere pe numele lor emise de IPJ Satu Mare, iar în momentul în care au ajuns la graniță, polițiștii de frontieră i-au ținut în custodia lor până la sosirea organelor abilitate.

Cei doi au fost preluați de Poliție, iar copiii de DGASPC Satu Mare.

Copiii au fost preluați de DGASPC în regim de urgență, în asistență maternală, conform legislației și procedurilor de lucru. Dacă bunica îndeplinește condițiile, ulterior evalurăii DGASPC, micuții vor fi dați, în instanță, bunicii din Iași, mama tatălui agresor.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinții săi, în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală.

[….] Au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM

În acest moment, există un dosar în lucru al DGASPC și IPJ Satu Mare.

 

6 comentarii

  1. VIERMII DRACULUI Răspunde

    Niște cretini cu chip uman ce nu au nici un neuron în cap..nici el nici ea..decăzuți din drepturile părintești și comandanți la închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului..da la ce justiție avem ia cu suspendare..așa că România Te Urăsc..

  2. Lali Răspunde

    Vom urmari acest caz, sa vedem daca justitia functioneaza cum trebuie si se face dreptate

  3. Lucian Răspunde

    Pedepsiți maxim

  4. USR căcat Răspunde

    Aicea ar trebui sa existe pedioasă cu moartea.

  5. Varu Răspunde

    Stați liniștiți că justiția își va face treaba, mai ales că urmează să primească de la guvern câțiva saci cu bani ca să aibă de porc, că doar vine craciunul.

  6. Temu Răspunde

    In atentia judecatorilor, pentru freza lui de cocalar infect- jegos, merita +5ani de inchisoare.
    Daca te prezinti cu freza aia la executie, scaunul electric va plange sub tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.