Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Prima reacție a părinților care și-au chinuit copiii. Au fost arestați pentru 30 de zile

Părinții din Satu Mare care și-au chinuit copiii în Germania au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, potrivit informațiilor PortalSM.

Cei doi părinți din județul Satu Mare, stabiliți în Germania, care și-au terorizat copilul, în vârstă de numai 2 ani, vor rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile, au decis, luni, judecătorii de la Tribunalul Carei, potrivit informațiilor PortalSM.

Reporterii PortalSM au reușit să obțină o scurtă declarație din partea tatălui. Acesta a dat vina pe soția sa: ,,Nu sunt vinovat cu absolut nimic, întrebați-o pe nevastă-mea de ce face diferențe între copii”, a spus bărbatul.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Satu Mare pentru PortalSM, copilul, în vârstă de 2 ani, a fost agresat în repetate rânduri de părinți, în decursul acestui an.

Cei doi soți sunt din județul Satu Mare, dar locuiesc în Germania cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 2, respectiv 4 ani. Potrivit surselor PortalSM, aceștia nu și l-ar fi dorit niciodată pe copilul cel mic, motiv pentru care l-ar fi terorizat de câte ori ar fi avut ocazia. Copilul a fost ținut de părinți ore întregi pe dulap, a fost bătut, iar apoi i-au umplut gura cu vată și l-au legat cu bandă adezivă pentru a nu putea face gălăgie. Acestea sunt câteva dintre chinurile la care a fost supus copilul, în vârstă de 2 ani, sub privirile fratelui mai mare, în vârstă de 4 ani.

Copiii au fost preluați de DGASPC în regim de urgență, în asistență maternală, conform legislației și procedurilor de lucru. Dacă bunica îndeplinește condițiile, ulterior evalurăii DGASPC, micuții vor fi dați, în instanță, bunicii din Iași, mama tatălui agresor.


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Ba da, esti foarte vinovat. Esti tatal si tocmai de aia raspunzi. Sau crezi ca totul se rezuma la concepere si restul face femela??? Imi inchipui cum ai fost si tu crescut in familie daca nu observi unde ai gresit. In cel mai rau caz daca vedeai ce face mama ii trageai una dupa cap pana lesina. Maxim erai cercetat pentru violenta in familie dar nu iti bateai joc sigur de copil. In paranteza stiind ce fel de mama este nu cred ca avea curaj sa te reclame. Fii sigur ca de faceai asta femela (ca nu pot sa o numesc mama) nu mai risca sa se comporte asa. Cam asta se intampla cand copiii ajung adulti, se procreaza si nu au fost educati cum trebuie. Si cam asta se intampla cand masculul gandeste inainte de casatorie cu scula si nu cu capul. Amandoi trebuie decazuti definitiv din drepturi pentru ambii minori. Este cazul clasic cand tot zic ca unii ar trebui sa aiba ceva permis de procreere ca la condus masina. Ca nu le duce capul.

    • Anonim Răspunde

      Nu este chiar asa noi o cunoaștem foarte bine pe ia .ia îl făcea pe el sa fie asa ca el nu ar fi făcut asta niciodată pentru copii dacă nu ar fi fost drogat de ia .da el la bătut pe copil dar de legat și pus în geamantan ea a făcut asta și ia fi pus mâinile copilului pe soba și lar fi bătut în nenumărate rânduri când era el la lucru și trimetea lui pozele ca ea îl omoară pe copil de nu merge el acasa

      • Mda Răspunde

        Mda. Cam asta este nivelul vostru comun de incultură. Tu la care birt ai absolvit grădinița la FF? Lasă că sunt lămurit. Indiferent cine e vinovat cu un copil propriu al tău nu faci asta. Cel care face și cel care tolerează asemenea manifestări din partea celuilalt părinte este la fel de bolnav psihic. Amândoi îs duși cu capul dar rău de tot. Ăștioa trebuie condamnați, închiși la psihiatrie și castrați chimic. Ăștia nu sunt oameni, nu sunt sănătoși la cap.

      • Gimi Răspunde

        Anonim tu ești ungur sau nu ști să te eliberezi exprimi bine românește?

        • Mda Răspunde

          @Gimi. Ba eu zic că mai degrabă bronzul tras din pungă vorbește în locul lui. Am înțeles că mama nefericitului copil e ceva panaramă – https://www.facebook.com/lukacs.anetta – și tind să cred zvonurilor că era ceva practicantă anterior a celei mai vechi meserii. Și de aici ar veni și ideea mea că poate și copilul e al altuia. Iar de aici e numai un singur pas spre înțelegerea scenariului. Plus lipsă crasă de educație la ambii părinți. Oricum cele întâmplate nu au nici o explicație logică de om normal. De aceea trebuie tratați ca atare pentru că la câtă minte au se poate repeta.

  2. Anonim Răspunde

    Faptele unde sau implantat pe teritoriul care-i tari ? Dureros pt copii ,trăim tipuri în care nu avem mijloace de a gestiona frustrările ,suntem sclavi munci si a banilor .Nu decăderea din drepturile părintești e soluția se pare ca asta doresc sa nu mai aibă griji . ci supravegherea familiei în contra partida cu libertatea lor pana devin adulți toți din acea familie .

    • Mda Răspunde

      Nu-i poti supune la stres inutil pe copiii de dragul educarii tardive a parintilor. La copiii nu merge ca hai sa incercam, Pot suferi traume din care nu-i vei putea recupera niciodata. Iar faptul ca ei sunt sclavii lumii materiale este alegerea lor. Sa nu cumva sa crezi ca poti ceva modifica la varsta lor. Astia trebuie condamnati, inchisi si cheia de la celula aruncata. Nici animalele nu fac asa ceva cu puii lor.

  3. Gheorghe Răspunde

    Doi bipezi haur-isti care-i indeamna pe unii sa lupte.Uite ca nemernicu o inceput lupta,la propriu cu copilul lui de doar doi ani.Se antrena sa stie bate adversari politici care sunt impotriva haur-ului romanesc.Cei doi ar merita sa ajunga la tzuhaus vreo 4-8 ani si va vada cum merge treaba pe acolo.Nemernicu ar putea lua la bataie vreo cativa dusmani politici si la mititica.Nu cred ca ar iesi bine pentru el.
    https://www.g4media.ro/cei-doi-parinti-acuzati-ca-si-au-batut-copilul-de-2-ani-cu-cabluri-si-bete-sunt-simpatizanti-aur-au-postat-pe-net-mesaje-mobilizatoare-ale-partidului-extremist.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.