PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A fost semnat contractul pentru parcarea multietajată de pe strada Decebal

A fost semnat contractul pentru parcarea multietajată de pe strada Decebal, a anunțat, marți, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Noua parcare va fi prevăzută cu peste 180 de locuri, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

,,A fost semnat contractul pentru construirea parcării multietajate de pe strada Decebal. Parcarea va avea patru niveluri, din care unul subteran, fiind prevăzute 182 locuri de parcare. Perioada de execuție este de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic”, a anunțat, marți, primarul Kereskenyi Gabor.

Reamintim că și parcarea etajată de pe strada Mihail Kogălniceanu este în linie dreaptă, asta pentru că municipiul Satu Mare va primi trei milioane de lei: ,,Această investiție beneficiază de trei milioane de lei și consider că este o sumă consistentă. (…) Vreau să vă spun că din noiembrie se lucrează pe proiectul tehnic, antreprenorul are la dispoziție șase luni pentru proiectare, deci undeva în luna aprilie va trebui să predea proiectul tehnic, iar în jur de mai, iunie se poate începe execuția propriu-zisă”, a spus, la finalul anului trecut, primarul Kereskenyi Gabor.