Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

A fost semnat contractul pentru parcarea multietajată de pe strada Decebal

A fost semnat contractul pentru parcarea multietajată de pe strada Decebal, a anunțat, marți, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Noua parcare va fi prevăzută cu peste 180 de locuri, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

,,A fost semnat contractul pentru construirea parcării multietajate de pe strada Decebal. Parcarea va avea patru niveluri, din care unul subteran, fiind prevăzute 182 locuri de parcare. Perioada de execuție este de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic”, a anunțat, marți, primarul Kereskenyi Gabor.

Reamintim că și parcarea etajată de pe strada Mihail Kogălniceanu este în linie dreaptă, asta pentru că municipiul Satu Mare va primi trei milioane de lei: ,,Această investiție beneficiază de trei milioane de lei și consider că este o sumă consistentă. (…) Vreau să vă spun că din noiembrie se lucrează pe proiectul tehnic, antreprenorul are la dispoziție șase luni pentru proiectare, deci undeva în luna aprilie va trebui să predea proiectul tehnic, iar în jur de mai, iunie se poate începe execuția propriu-zisă”, a spus, la finalul anului trecut, primarul Kereskenyi Gabor.

 


13 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Doamne ajuta.

  2. Normalul Răspunde

    Mult mai bine era să construiți întai parcările etajate și după aceea să desființați parcările din centru din jurul parcului si sa începeți modernizarea parcului.

    • Pistike Răspunde

      Normal ar fi ca cei care lucrează în centru să vină la serviciu cu transportul în comun, nu să ocupe 8-9 ore un loc în buricul târgului!
      Normal ar fi ca locatarii să-și bage mașinile în curți și să lase libere locurile de parcare de pe străzi! Bineînțeles că nu peste tot locul este posibil, dar măcar acolo unde au posibilitatea, și există în multe locuri această posibilitate, dar din lene și indolență le lasă în stradă!!

      Din păcate în satul ăsta mare al nostru în ultimii ani au fost privilegiați șoferii, or li s-au creat cele mai multe facilități, în detrimentul pietonilor și bicicliștilor! Abia în ultimii ani se vede o ușoară revenire la normalitate!
      Este greu pentru șoferul român să se adapteze stării de normalitate și să renunțe la ideea că el are doar drepturi!

      • drepturile măti Răspunde

        Nu e un drept, ok atunci hai să punem peste tot interzisa oprirea si sa eliminăm orice fel de forma de parcare legală. Tu te auzi ce vorbești?
        Că văd că acolo ne îndreptăm.
        Băi pistike numai pentru că tu nu ai mașină nu înseamnă că asta nu e o problemă cât se poate de serioasă pentru orașul ăsta.
        Și să nu îți spun că de cand știu orașul ăsta pista aia de biciclete de pe drumul careiului nu e folosită. Toți bicicliștii fir merg pe drum fie pe trotuar. Pe o grămadă de strazi s-au pus oprirea interzisa fara alternative de parcare. In unele zone nici daca vrei sa plătești parcare nu poti pt. că efectiv nu este loc.
        Deci despre ce normalitate vorbim? Hai marș de aici pana nu te bag undeva.

  3. Istvan Răspunde

    Iară tarrbetoane? Sau este vorba despre altă firmă de casă UDMR? La cine merg banii?! No, bine, keșăndcheri, dar cine a câștigat licitația nu ai zis?!

    • Vasy Răspunde

      Oricine numai sa faca! Doamne ajuta!

    • Pistike Răspunde

      Doamne ajută să fie Tarr Beton, și uite de ce:
      – firmă SERIOASĂ, respectă termenele și calitatea impusă!
      – profitul firmei rămâne în economia județului!
      – angajații sunt din județ!
      – calitate bună spre foarte bună a lucrărilor!
      – firmele aduse de către ciumați din celelalte regiuni, toate ne-au tras țeapă!!!

  4. Nha Răspunde

    Ar fi fost bine daca s-ar face si subteran vreo 3 nivele, dar nu-i cu cine, vorba aia : faca-se macar si-asa! Si ar fi bine sa se valorifice si terenul de langa dig, din Pta Romana. A, nu e a statului, baga nene impozite, nu-l lasati nefolosit, sau cumparati-l.

  5. Ionica Răspunde

    Sa puneti si afisele astea pe gardul din centrul vechi ca asta a ajuns centrul vechi, panou electoral pentru dom’ primar primar pe banii nostri. Ca obiectivele vor fi gata candva, aveti rabdare, dar votati ca uite cate si ce ne-a facut.

    • Prosti.. da multi...dus cu capu Răspunde

      Ce probleme mari ai. Afisele nu te lasa sa dormi…buhahuuuu!!!

    • Prosti.. da multi...dus cu capu Răspunde

      Toata lumea cu care am vorbit spune ca ii foarte fain Centru vechi. Si romanii Asa ca du-te la culcare.

  6. Vasy Răspunde

    Sa aibe gura de aur si faptele de argint!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.