Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Situația parcărilor supraetajate. Municipiul Satu Mare primește trei milioane de lei

Situația parcărilor supraetajate. Municipiul Satu Mare va primi trei milioane de lei pentru parcarea de pe strada Mihai Kogălniceanu, în vreme ce în luna ianuarie se va semna contractul și pentru parcarea de pe strada Decebal, a anunțat primarul Kereskenyi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și ceilalți lideri UDMR.

,,Aș dori să mulțumesc colegilor parlamentari de la UDMR care și-au unit forțele și prin amendamentele depuse la legea bugetului de stat au sprijinit o investiție foarte importantă pentru toți sătmărenii, și anume parcarea etajată de pe strada Kogălniceanu. Această investiție beneficiază de trei milioane de lei și consider că este o sumă consistentă. (…) Vreau să vă spun că din noiembrie se lucrează pe proiectul tehnic, antreprenorul are la dispoziție șase luni pentru proiectare, deci undeva în luna aprilie va trebui să predea proiectul tehnic, iar în jur de mai, iunie se poate începe execuția propriu-zisă”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

În 10-12 ianuarie se va semna contractul și pentru parcarea supraetajată de pe strada Decebal, a mai spus primarul Kereskenyi.

4 comentarii

  1. .... Răspunde

    Adrian Cozma a rezolvat și asta!

    • USR căcat Răspunde

      Ce nu a înțeles Adrian comsa ii că partidul lui e galben de căcat și îi pe cale de dispariție.

  2. Vizionaru Răspunde

    Oooo da! Parca-i văd cum s-au luptat precum Soliman la Mohács!De fapt dacă chiar au mișcat un deget este pentru parandărăt ! Cine executa lucrările oare? Ei de acolo vine și sponsorizarea UDMR !Dar nu-i așa și aici iată lucrările sunt in linie dreapta, adică se vor finaliza…cândva!Gaboraș de la oraș, dacă tot ne dai artificii de Revelion, ce rost mai au petardele astea? Practic ce faci tu acum este sa te lauzi cu incompetenta! Ne tot promiți ca o sa faci și o sa dregi când multe lucrări trebuiau deja inaugurate! Iar cu parcările , frate, nu te-ai plictisit sa plimbi machetele alea?

    • Vasy Răspunde

      Da, bine zici, mai bine ramaneau gropile in asflat si nu ne mai trebuia parcari, acuma daca sau reparat drumurile vin parcarile, pe urma galagie, pe urma cearta de locuri de parcare, apoi trafic , numai probleme dom’le, nu poate dormi omu linistit pana la 11-12 ca incepe galagia de dimineata buna cu drumurile astea.
      Nu se poate sa ramana toate asa cum au fost? Ce ne trebuie noua parcari si pod pietonal peste somes? Parcu’ nici nu stiu de ce l-au modificat, numai bani aruncati aiurea domn’le.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.