PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare a ales candidatul la președinția partidului în persoana lui Mircea Govor

Nume importante din conducerea națională a social democraților prezente la alegerile care vor avea loc în 27 Ianuarie în Organizația Județeană PSD Satu Mare .Președintele PSD și premierul României Marcel Ciolacu ,Secretarul General ,senatorul PSD Paul Stănescu dar și Europarlamentarul Mihai Tudose vor fi prezenți la conferința județeană de alegeri, anunţă Gazeta de Nord Vest.

Marți, 9 Ianuarie la sediul PSD Satu Mare a avut loc o ședință la care social democrații sătmăreni și-au ales candidatul pentru alegerile organizației județeane care vor avea loc pe 27 ianuarie. Mircea Govor a primit încrederea tuturor pentru un nou mandat în fruntea partidului . S-a făcut moțiune și s-a prezentat propunerea unei echipe de conducere. Din ea fac parte cei care au reprezentat și până acum echipa de conducere a organizației județene, iar candidaturile se pot depune până pe 22 ianuarie.Colegii din PSD sunt foarte mulțumiți de activitatea actualului președinte Mircea Govor care de când a revenit în fruntea partidului a obținut funcția de prefect,2 posturi de vicepreședinți la Consiliul Județean ,un post de viceprimar al Municipiului Satu Mare și mai mulți primari din județ de la alte partide cochetează cu PSD .

După ședință Mircea Govor le-a mulțumit colegilor pentru încredere și suștinere: “Le mulțumesc colegilor de partid pentru încredere și, doar împreună, putem clădi o organizație și mai puternică”.