Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

PSD Satu Mare a ales candidatul la președinția partidului în persoana lui Mircea Govor

Nume importante din conducerea națională a social democraților prezente la alegerile care vor avea loc în 27 Ianuarie în Organizația Județeană PSD Satu Mare .Președintele PSD și premierul României Marcel Ciolacu ,Secretarul General ,senatorul PSD Paul Stănescu dar și Europarlamentarul Mihai Tudose vor fi prezenți la conferința județeană de alegeri, anunţă Gazeta de Nord Vest.

Marți, 9 Ianuarie la sediul PSD Satu Mare a avut loc o ședință la care social democrații sătmăreni și-au ales candidatul pentru alegerile organizației județeane care vor avea loc pe 27 ianuarie. Mircea Govor a primit încrederea tuturor pentru un nou mandat în fruntea partidului . S-a făcut moțiune și s-a prezentat propunerea unei echipe de conducere. Din ea fac parte cei care au reprezentat și până acum echipa de conducere a organizației județene, iar candidaturile se pot depune până pe 22 ianuarie.Colegii din PSD sunt foarte mulțumiți de activitatea actualului președinte Mircea Govor care de când a revenit în fruntea partidului a obținut funcția de prefect,2 posturi de vicepreședinți la Consiliul Județean ,un post de viceprimar al Municipiului Satu Mare și mai mulți primari din județ de la alte partide cochetează cu PSD .

După ședință Mircea Govor le-a mulțumit colegilor pentru încredere și suștinere: “Le mulțumesc colegilor de partid pentru încredere și, doar împreună, putem clădi o organizație și mai puternică”.

18 comentarii

  1. .... Răspunde

    Mircea e om de caracter. Cu el poti discuta, nu ca cu Cristescu

    • USR căcat Răspunde

      Mircea ii un hot din caracter dar ii ok,așa dispare PSD:)).

    • Paul Răspunde

      Un exemplu de politică care ne arată că colegii din Pesede au ales ca candidat un om care, fără să fie negru ca cărbunele, poate fi, și ca consilier, “pi picerili lui”. Se zice că cară. Sperăm că cade la etapa următoare.

  2. Hai bai Răspunde

    Imi vine sa vomit 🤮

  3. USR căcat Răspunde

    Acest nemernic a lăsat județul SM sa se descompună acum că ungurii i-au schimbat fata toți căcați au de comentat. Sunt roman dar voi vota UDMR din păcate pentru că printre partidele noastre românești momentan nu ai cu cine sa votezi.

    • unul Căcat Răspunde

      Du-te la gară, bine ??? și votează cu cine vrei ..! nu te oprește nimeni . Nu te cufuri pe icelea…

  4. Socialist-democratul Răspunde

    Govor! ? Un fost ospătar ? Chiar nu au un intelectual, fie el și cât-de-cât, în toată organizația ? In ziua de astăzi , când poți să cumperi și diploma de medic? Păi un zilier n-au găsit ? Fără școală (deși are, aparent, mai multe studii decât fostul prefect PSD Ciocan, ăla care a luat sau obținut sau achiziționat diploma de bac după diploma de licență), fost anchetat și condamnat penal în primă instanță, achitat, după cât se spune,doar pentru că nu s-au considerat probe legale interceptarile telefonice, prea solide dealtfel? Omul asta nu a putut fi numit nici macar prefect, pe motiv de lipsă de încredere la acces de informări secrete . Pe altcineva chiar nu au găsit?! Chiar vreți să ne forțați, până și pe noi, social-democrații convinși, să votam cu oricine altcineva?

  5. Paul Răspunde

    Bravo, Pesede. Puneți și ospătarii la conducerea județului și a țării, de asta avem nevoie. Mâine poimâine vor ajunge și analfabeții să conducă țara asta. La cum silabisește nemțălăul Robocop sau anagramatul măciucă, involuăm din ce in ce mai bine, următorii n-or mai ști nici să citească.

    • Rodica Răspunde

      Lasă că e mai bun decât prefectul Roca, ăla cu toate școlile lui se bâlbâie și când citește de pe foi.

  6. Irimuș Răspunde

    Adrian Cozma e mare patriot, dar familia lui incaseaza bani de la ONG-uri finantate de statul maghiar. Fratele deputatului este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina. Halal patriot!

  7. Daria Răspunde

    Si uite asa..va castiga AUR alegerile…ca nu suntem in stare sa alegem in fruntea partidelor..doar …sa nu zic ce..

  8. carcotas Răspunde

    S-a facut ,,dreptate”! Astia suntem, atata putem.

  9. Sandra Răspunde

    De la Iliescu..tara nu a avut un presedinte PSD.. si nu cred ca va avea..poate nici PNL..in conditiile in care nu s-au tinut de cuvant..NU AU TAIAT PENSIILE SPECIALE !!!!!!!!In loc sa ajute poporul ..au ajutat UCRAINA,..au risipit banii pe vaccinuri, avioane, tancuri second…etc.DIASPORA voteaza AUR ! oAMENII AU NEVOIE DE UN PRESEDINTE AL POPORULUI, NU SLUGA ALTORA!

  10. Vîsc Răspunde

    Uitațivă la poză, chiar în halu ăsta am ajuns…adunătură, catastrofă…

  11. Nha Răspunde

    Vai de curu’ nostru! Tara nulitatilor si non-valorilor la putere. Praf si pulbere se alege de tara asta din ‘25, ca anul asta v-a mai picura cate ceva ca-i an electoral! Manca-v-ar covidu’ sa va mance!

  12. xpert86 Răspunde

    Dacă Govor a ajuns să fie președinte înseamnă ca PSD Satu Mare este decăzut complet în fața UDMR-ului!!Dupa ce PSD va pierde alegerile locale, parlamentare, prezidențiale, cât și cele pentru parlamentul european, Govor va fi înlăturat pentru totdeauna!!

  13. Unu Răspunde

    Fosile ..la muzeu cu voi, 🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.