PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un sătmărean şi-a bătut măr concubina, care a vrut să îl părăsească. Acum trebuie să îi plătească despăgubiri

Un bărbat din judeţul Satu Mare s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare şi plata unor despăgubiri de 6.000 de de euro după ce şi-a bătut măr concubina care voia să se despartă de el. Fapta s-a petrecut în 2021, dar condamnarea s-a dat astăzi.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a petrecut în 09.01.2021 în apartamentul în care aceştia locuiau. Femeia a fost sunată de către bărbat, care a spus că vrea să îşi ia hainele, l-a lăsat în apartament, dar el a insistat să se împace.

Când femeia a spus în mod repetat că nu doreşte aşa ceva, bărbatul a devenit agresiv, a spart mai multe lucruri în bucătărie, apoi a lovit-o peste cap şi a lăsat-o lată. Femeia a căzut şi şi-a pierdut cunoștința.

După ce şi-a revenit, s-a ridicat şi a început să plângă, iar bărbatul a implorat-o să-l ierte. Ea tot a refuzat să se împace şi i-a cerut să plece din locuinţă, însă, pentru că bărbatul nu voia să plece, femeia a încercat să părăsească ea locuinţa, însă nu a mai apucat. A fost încolțită în bucătărie, apoi a încercat să o împingă de pe un geam care se afla deschis, dar femeia a ripostat. Apoi agresorul a fugit spre ieșirea din locuință, iar când femeia a vrut să iasă din casă e, i-a aplicat două lovituri cu pumnul peste faţă, după care a strâns-o de gât, amenințând-o că dacă va contacta politia, îi va tăia gâtul. Femeia a reușit să se elibereze, a ieșit pe casa scării pentru a cere ajutorul, a sunat la o vecină timp în care agresorul i-a mai aplicat două lovituri în zona feţei, fiind deja cu sânge pe faţă.

În cele din urmă, vecina i-a deschis uşa şi a salvat-o.

Ea a fost transportată la spital şi a avut nevoie de 24 de zile de îngrijiri medicale.

După doi ani de procese instanţa s-a pronunţat, agresorul primeşte un an de închisoare cu suspendare şi este obligat la plata unor despăgubiri de 6.000 de euro către femeie.