Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Un sătmărean şi-a bătut măr concubina, care a vrut să îl părăsească. Acum trebuie să îi plătească despăgubiri

Un bărbat din judeţul Satu Mare s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare şi plata unor despăgubiri de 6.000 de de euro după ce şi-a bătut măr concubina care voia să se despartă de el. Fapta s-a petrecut în 2021, dar condamnarea s-a dat astăzi.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a petrecut în 09.01.2021 în apartamentul în care aceştia locuiau. Femeia a fost sunată de către bărbat, care a spus că vrea să îşi ia hainele, l-a lăsat în apartament, dar el a insistat să se împace.

Când femeia a spus în mod repetat că nu doreşte aşa ceva, bărbatul a devenit agresiv, a spart mai multe lucruri în bucătărie, apoi a lovit-o peste cap şi a lăsat-o lată. Femeia a căzut şi şi-a pierdut cunoștința.

După ce şi-a revenit, s-a ridicat şi a început să plângă, iar bărbatul a implorat-o să-l ierte. Ea tot a refuzat să se împace şi i-a cerut să plece din locuinţă, însă, pentru că bărbatul nu voia să plece, femeia a încercat să părăsească ea locuinţa, însă nu a mai apucat. A fost încolțită în bucătărie, apoi a încercat să o împingă de pe un geam care se afla deschis, dar femeia a ripostat. Apoi agresorul a fugit spre ieșirea din locuință, iar când femeia a vrut să iasă din casă e, i-a aplicat două lovituri cu pumnul peste faţă, după care a strâns-o de gât, amenințând-o că dacă va contacta politia, îi va tăia gâtul. Femeia a reușit să se elibereze, a ieșit pe casa scării pentru a cere ajutorul, a sunat la o vecină timp în care agresorul i-a mai aplicat două lovituri în zona feţei, fiind deja cu sânge pe faţă.

În cele din urmă, vecina i-a deschis uşa şi a salvat-o.

Ea a fost transportată la spital şi a avut nevoie de 24 de zile de îngrijiri medicale.

După doi ani de procese instanţa s-a pronunţat, agresorul primeşte un an de închisoare cu suspendare şi este obligat la plata unor despăgubiri de 6.000 de euro către femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.