PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Noile utilaje de deszăpezire ale Florisal au ieșit pe străzi. Mai rapide și mai eficiente

Noile utilaje de deszăpezire ale Florisal au ieșit pe străzile din municipiul Satu Mare. Sunt mai rapide și mai eficiente: ,,Ce făceau înainte zece mașini, acum fac șase mașini”, spun reprezentanții companiei.

Vechile utilaje, dar mai ales vechile tractoare, sunt istorie. Florisal a scos pe străzile din municipiul Satu Mare noile utilaje de deszăpezire, iar rezultatele sunt la un cu totul alt nivel. Utilajele sunt mai rapide și mult mai eficiente.

Florisal are disponibile cinci utilaje mari ce acționează pe marile artere, respectiv șase utilaje mici pentru străzile mai înguste. Utilajele vor interveni la solicitarea primăriei și a poliției. În cursul zilei de astăzi, joi, 11 ianuarie, pe străzile din municipiul Satu Mare au acționat în total șase utilaje (două mari și patru mici), dotate cu lame, pe străzile din cartiere și în centrul orașului.

Noile utilaje dispun de sărărițe cu vibrator care împrăștie mai bine sarea, taler reglabil, respectiv lame mai mari. Astfel, manevrabilitatea este mai simplă, timpii de reacție sunt mai buni.

Amintim că Florisal a câştigat licitaţia pentru salubrizarea municipiului Satu Mare pe următorii 10 ani.


CITEȘTE ȘI: