Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. Noile utilaje de deszăpezire ale Florisal au ieșit pe străzi. Mai rapide și mai eficiente

Noile utilaje de deszăpezire ale Florisal au ieșit pe străzile din municipiul Satu Mare. Sunt mai rapide și mai eficiente: ,,Ce făceau înainte zece mașini, acum fac șase mașini”, spun reprezentanții companiei.

Vechile utilaje, dar mai ales vechile tractoare, sunt istorie. Florisal a scos pe străzile din municipiul Satu Mare noile utilaje de deszăpezire, iar rezultatele sunt la un cu totul alt nivel. Utilajele sunt mai rapide și mult mai eficiente.

Florisal are disponibile cinci utilaje mari ce acționează pe marile artere, respectiv șase utilaje mici pentru străzile mai înguste. Utilajele vor interveni la solicitarea primăriei și a poliției. În cursul zilei de astăzi, joi, 11 ianuarie, pe străzile din municipiul Satu Mare au acționat în total șase utilaje (două mari și patru mici), dotate cu lame, pe străzile din cartiere și în centrul orașului.

Noile utilaje dispun de sărărițe cu vibrator care împrăștie mai bine sarea, taler reglabil, respectiv lame mai mari. Astfel, manevrabilitatea este mai simplă, timpii de reacție sunt mai buni.

Amintim că Florisal a câştigat licitaţia pentru salubrizarea municipiului Satu Mare pe următorii 10 ani.


CITEȘTE ȘI:

15 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Tot niște jafuri

  2. Nha Răspunde

    Au iesit si au plecat, si duse au fost, ca este ora 21 si nu vazui niciunul, desi zapada incarca drumurile! 😂

  3. Mos Craciun Ioan Vasile Răspunde

    Bucurati-va ca venit iarna. Ca in curand o sa vedem iarna numai la muzeu. Ce va kakati pe voi pentru doi centimetri de zapada. Multi satmareni au facut scoala de soferi si au dat examenul pentru permis pe ghetusi. Nici nu erau anvelope de iarna. Era o Dacie, asa cum a fost ea.

    • Nichipercea Răspunde

      Ce mod anacronic de a gandi ai amice. Daca nu-ti plac drumurile si trotuare curatate, muta-te in Stana. Firma asta ia o caruta de bani pentru un serviciu pe care nu il presteaza, bani de la populatie, asta e problema. Traiasca don primar, care nu vede si n-aude!

  4. Varu Răspunde

    Așa este, și pe bani mulți

  5. mnoah Răspunde

    Stau și mă minunez. Voi ăștia de la ziar v-ați uitat atent la viedoul postat sau băgați la înaintare ce vi se cere? Că se vede clar că au ieșit utilajele și s-au plimbat pe banii sătmărenilor toate în viteză și cu lama ridicată! Sau s-a vrut să fie ceva defilare ca la Gucci sau prada ceva de genul “mnoah proștilor de acum încolo aceste utilaje nu vor curăța drumul dar voi cu toții veți plăti pentru că le-am cumpărat”????? Nu de alta dar nu observ nici măcar un gest firav cum că ar vrea să curețe ceva pe drum. Sau voi trăiți în altă realitate și vedeți ce vi se cere??? Bineînțeles contra cost???? Slabă încercare. Remarc un singur element pozitiv. Măcar de data asta materialul video are legătură cu subiectul articolului nu ca de multe alte ori.

    • Ptr mnoah Răspunde

      Dar tu te ai uitat la materialul video? Ce saracie sa curete cu plug daca nu e zapada? Au imprastiat material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului. Acel camion sau sa numesti cum vrei are montate 2 accesorii: lama si sararita. Ambele sunt montate permanent pe timpul iernii, dar folosesc pe care e nevoie. Se vede in filmare ca sararitele erau in functionare, si stai linistit, nu era platit pluguit numai folosirea sararitei. Trebuia sa demonteze plugul ca prostii ca tine sa nu comenteze, ca merg cu lama ridicata? Si sa inceapa sa monteze plugurile cand zapada incepe sa se depune pe carosabil? Si atunci handicapatii ca tine care se blocheaza la vederea zapezii de 3 cm se vaiata, ca vai vai, iarasi a fost surprins Florisalul?!…prost mai esti copile 🙁

      • mnoah Răspunde

        Prost esti tu dar gramada rau de tot! Pai atunci de ce sa aplaud ca au iesit afara sa ne arate ce au mai cumparat ca apoi sa trimita la primarie spre decontare cheltuielile pentru deszapezire???? Pricepi? Cred ca nu. Ca vezi ca asta si tu si noi toti platim. Adica plimbatul degeaba. Prost prunc a mai fatat ma-ta in sant, pierdut in spatiu ce esti.

  6. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Aliluia! Se petrec minuni in orasul asta! Pe ditamai bulevardul L.Blaga au aparut la ora 12.00 maturatorii stradali cu vechile maturi sa dea de-o parte zapada aproape complet topita! Oare daca asa e pe un drum principal cum o fi pe strazile laturalnice??? Cam atat despre achizitia asta. 🤢

  7. Gheo Răspunde

    6 fac cât 10….voi ați descoperit acum ce alții fac de zeci de ani!!!!

  8. Kuka Răspunde

    @postacii posaci de mai sus:
    Vai ș-amar de capul vostru de postaci posaci! Nimic nu vă convine, mereu aveți ceva de comentat și de criticat!
    V-ar cădea penisul dacă măcar odată ați vedea și partea plină a paharului, nu doar partea goală?
    Să vă fie rușine, așa de început de an!

    @Florisal: domnilor eu personal vă felicit, măcar că încercați să vă reparați imaginea! Eu apreciez ceea ce deja am văzut și sper să fie tot mai bine! Să aveți un an nou fericit și plin de realizări, spre folosul comunității locale!

    • sheps Răspunde

      Zise asta tomberonul comunitar. Se vede de la o poștă distanță că tu nu ai fost în afara orașului. Eventual până la Sătmărel ori ceva crtier al veseliei. Maybe maxim la Stâna.

      • Kuka Răspunde

        Nu umblu pe la mă-ta la stâna,, nu știu ce să zic 😂😂😂

        • sheps Răspunde

          Eu nu m-am legat de scroafa de ma-ta dar daca tu asta vrei atunci purecii sa danseze pe mormantul ei.

      • Alice Răspunde

        Eu ma bucur de fiecare dată când văd că se face ceva util pentru oraș. As dori ca Florisalul sa ridice sacii galbeni tot la 2 săptămâni dar nu o fac si nu au achitionat utilaje pentru gunoi mai moderne sunt fără ridicator de containere ca acum 20 de ani. Eu nu zic ca nu au câteva masini noi dar eu îi văd pe oameni cum se chinuie să ridice containerul de pe stradă la fiecare casă. Sunt câțiva muncitori slăbuti, vai de ei si abia reusesc 2 împreună să-l ridice.
        As vrea un an bun si un oraș curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.