PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bătaie între două verișoare, în Satu Mare. S-au certat pentru abonamentul la internet

Bătaie între două verișoare, în Satu Mare. Cele două fete s-au certat pentru abonamentul la internet, iar una dintre ele a trecut la violență.

Potrivit informațiilor PortalSM, una dintre fete a agresat-o pe cealaltă, cauzându-i leziuni care au necesitat două zile de îngrijiri medicale. Disputa a izbucnit în urma unei discuții referitoare la plata serviciilor de internet. Mai exact, una dintre verișoare a oferit suma de 50 de lei pentru abonament, însă cealaltă a refuzat să primească banii, generând o confruntare verbală care a escaladat în violență.

Agresoarea a relatat că verișoara sa i-ar fi adresat cuvinte jignitoare mamei sale. În urma unor discuții privind plata serviciilor a dorit să-i ofere suma de 50 de lei verișoarei sale, dar aceasta a refuzat să îi primească, moment în care a prins-o de mână și i-a zis să înceteze cu această atitudine dar fără să provoace vreo leziune, după care a plecat.

În cele din urmă, cele două fete s-au împăcat: ,,Confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală privind acuzația de violență în familie”.