Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Bătaie între două verișoare, în Satu Mare. S-au certat pentru abonamentul la internet

Bătaie între două verișoare, în Satu Mare. Cele două fete s-au certat pentru abonamentul la internet, iar una dintre ele a trecut la violență.

Potrivit informațiilor PortalSM, una dintre fete a agresat-o pe cealaltă, cauzându-i leziuni care au necesitat două zile de îngrijiri medicale. Disputa a izbucnit în urma unei discuții referitoare la plata serviciilor de internet. Mai exact, una dintre verișoare a oferit suma de 50 de lei pentru abonament, însă cealaltă a refuzat să primească banii, generând o confruntare verbală care a escaladat în violență.

Agresoarea a relatat că verișoara sa i-ar fi adresat cuvinte jignitoare mamei sale. În urma unor discuții privind plata serviciilor a dorit să-i ofere suma de 50 de lei verișoarei sale, dar aceasta a refuzat să îi primească, moment în care a prins-o de mână și i-a zis să înceteze cu această atitudine dar fără să provoace vreo leziune, după care a plecat.

În cele din urmă, cele două fete s-au împăcat: ,,Confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală privind acuzația de violență în familie”.

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Telenovelă a la Satu Mare! Nimic nou sub soare.

  2. Lali Răspunde

    Stirea zilei. Daca e lipsa de stiri, mai bine ati posta despre evenimentele culturale, sportive si de orice fel ce urmeaza a avea loc in oras si judet. Momentan doar detinatorii de FB pot afla despre asemenea evenimente in avans. Cei fara afla dupa, sau nu afla deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.