Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Chef Sorin Bontea vine la Capricci! Va pregăti un burger formidabil pentru sătmăreni

Chef Sorin Bontea va încinge  grătarele restaurantului Capricci, mâine, 29 februarie. Acesta va pregăti pentru sătmăreni un burger formidabil: No Regrets Smeshed Burger!

„Fie că doriți să mâncați la restaurant sau acasă, burgerul va fi disponibil doar dacă îl comandați prin aplicația TAZZ. Așadar, descarc-o astăzi, iar mâine, fii primul care gustă din excelentul burger. Nu vom avea disponibil meniul zilei, mâine! Compensăm, însă, cu burgerul a la Chef Bontea care se anunță a fi ceva! Vă așteptăm, de la mic la mare, să vă bucurați de această oportunitate unică”, este mesajul publicat pe pagina restaurantului Capricci.

LA la Capricci, în 2 martie

Într-un eveniment ce promite să aducă căldura și vitalitatea primăverii în inima municipiului Satu Mare, formația L.A. va susține un concert de excepție la restaurantul Capricci.

Concertul este programat pentru data de 2 martie și va începe la ora 22:00. Cu o selecție deosebită de melodii, formația L.A. va încânta publicul prezent cu ritmuri vibrante. Evenimentul este conceput ca o sărbătoare a sosirii primăverii, oferind oportunitatea de a marca trecerea la un nou sezon într-o atmosferă plină de energie și bucurie.

Doritorii pot să rezerve un loc la numărul de telefon: 0770533993.