PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Consilierul Radu Nicoară a trecut de la PNL la Forța Dreptei. Csordas: Adevărații liberali să vină spre noi

Consilierul Radu Nicoară a trecut de la PNL la Forța Dreptei. Fost președinte interimar la filiala municipală a PNL Satu Mare, Nicoară a trecut acum la Forța Dreptei și spune că a luat această decizie după ce a fost pus pe plan secund de noua conducere a Partidul Național Liberal Satu Mare, dar mai ales pentru că ,,PNL a făcut o alianță total atipică și total nepotrivită cu PSD”.

,,În alegerile din 2020 am coordonat activitatea Organizației municipale a PNL Satu Mare împreună cu o echipă foarte închegată, unită și mare. Am reușit să scoatem un rezultat bun pe municipiu și am reușit să obținem un număr de patru consilieri, cu unul în plus față de mandatul trecut. Conducerea proaspăt schimbată a decis că este necesară schimbarea mea din acea poziție”, a spus Radu Nicoară.

Anunțul trecerii lui Radu Nicoară de la PNL la Forța Dreptei a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată luni după-masa, 18 martie, la sediul partidului. Consilierul spus că a ales Forța Dreptei pentru că ,,este singurul partid de dreapta rămas pe scena politică românească”.

,,Am ales Forța Dreptei pentru PNL după cum ați văzut a făcut o alianță total atipică și total nepotrivită cu PSD, un partid împotriva căruia dreapta se luptă de ani de zile. Am ales să vin spre Forța Dreptei pentru că am considerat că este singurul partid de dreapta rămas pe scena politică românească în acest moment”, a mai spus Radu Nicoară.

Președintele Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Csordas a declarat că îi așteaptă în echipa Forța Dreptei ,,pe toți liberalii adevărați”.

,,Eu sunt bucuros că vin astfel de oameni spre noi, îi aștept pe toți liberalii adevărați să vină în adevăratul partid de dreapta, Forța Dreptei. Sper să devenim cunoscuți ca cei care continuă liberalismul tradițional românesc”, a spus Ștefan Csordaș.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Forța Dreptei și-a anunțat candidatul pentru Primăria Satu Mare, în persoana actualului viceprimar al municipiului, Adelin Ghiarfaș.


CITEȘTE ȘI: