Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Adelin Ghiarfaș, candidatul Forța Dreptei la Primăria Satu Mare

Adelin Ghiarfaș a fost desemnat, astăzi, candidatul partidului Forța Dreptei la Primăria municipiului Satu Mare.

Anunțul a fost făcut luni după-masa, 18 martie, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul Forța Dreptei din Satu Mare. Adelin Ghiarfaș, actualul viceprimar, va fi candidatul partidului la Primăria Satu Mare.

,,Am fost și sunt un om de dreapta, sunt liberal, sunt creștin-democrat și conservator, exact principiile pe care le promovează Forța Dreptei. Mai mult decât atât, municipiul Satu Mare are un puternic curent liberal și acesta trebuie să fie reprezentat în continuare cu adevărați liberali. Satu Mare are nevoie în continuare de politici liberale, de implicare și determinare în actul administrativ”, a declarat Adelin Ghiarfaș.

Reamintim că Adelin Ghiarfaș a fost exclus din Partidul Național Liberal, fiind acuzat că nu a respectat linia PNL. Actualul viceprimar al municipiului Satu Mare a câștigat procesul în primă instanță, însă Partidul Național Liberal a făcut recurs. Doar că apelul PNL a fost respins, iar viceprimarul Ghiarfaș a câștigat procesul.

7 comentarii

  1. 🤧 Răspunde

    Du-te și te culcă, încă ai cine la ochi!

  2. H&R Răspunde

    Adelin daca nu reusesti, Csordas te mananca cu toale cu tot.

  3. Satmarean Răspunde

    IPOCRIZIE ?

    • c-block Răspunde

      Ghiarfaș era așa liberal cum e democrat Iliescu. Adică cam deloc. Că doar a fost cooptat de la țărăniști și acum 4 ani le-a fost candidat parcă tot la primărie. Ești cam uituc. Poate a zis în el că ajunge cu USL 2.0 care este acum între PSD și PNL. Șanse oricum nu prea are. Era ipocrizie dacă se înscria în PSD dacă îi garantau ăia un post de deputat să zicem. Exact cum a fost trocul dintre Ovi Silaghi și Govor pe vremuri. Aia da este mare ipocrizie.

  4. Kuka Răspunde

    Bine, adevărul este că și actualul pnl este mai mult psd! S-au cam corcit, și cum galben amestecat cu roșu dă portocaliu, e de înțeles!
    PNL a murit demult, a fost acaparat de pedeleii lui bășescu!
    RIP PNL!

  5. radical2 Răspunde

    Singurul candidat care ii poate pune probleme lui Gabor. SI asta in anumite conditii. Altceva nu prea ai ce vota. PSD+PNL sunt la pamant, ultimele scursuri. Doar ca ei pot pune si o matura sa candideze caci sunt multi oameni fara niciun Dumnezeu care sa-l voteze.

  6. Ungure Răspunde

    Chiar nu înțelegeți că va câștiga din nou Gabor? Oare de ce vă tot agitați așa.

    De la UDMR și un c..t dacă candidează, câștigă.

    Hai, pace și prietenie la toata lumea te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.