Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Consilierul Radu Nicoară a trecut de la PNL la Forța Dreptei. Csordas: Adevărații liberali să vină spre noi

Consilierul Radu Nicoară a trecut de la PNL la Forța Dreptei. Fost președinte interimar la filiala municipală a PNL Satu Mare, Nicoară a trecut acum la Forța Dreptei și spune că a luat această decizie după ce a fost pus pe plan secund de noua conducere a Partidul Național Liberal Satu Mare, dar mai ales pentru că ,,PNL a făcut o alianță total atipică și total nepotrivită cu PSD”.

,,În alegerile din 2020 am coordonat activitatea Organizației municipale a PNL Satu Mare împreună cu o echipă foarte închegată, unită și mare. Am reușit să scoatem un rezultat bun pe municipiu și am reușit să obținem un număr de patru consilieri, cu unul în plus față de mandatul trecut. Conducerea proaspăt schimbată a decis că este necesară schimbarea mea din acea poziție”, a spus Radu Nicoară.

Anunțul trecerii lui Radu Nicoară de la PNL la Forța Dreptei a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată luni după-masa, 18 martie, la sediul partidului. Consilierul spus că a ales Forța Dreptei pentru că ,,este singurul partid de dreapta rămas pe scena politică românească”.

,,Am ales Forța Dreptei pentru PNL după cum ați văzut a făcut o alianță total atipică și total nepotrivită cu PSD, un partid împotriva căruia dreapta se luptă de ani de zile. Am ales să vin spre Forța Dreptei pentru că am considerat că este singurul partid de dreapta rămas pe scena politică românească în acest moment”, a mai spus Radu Nicoară.

Președintele Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Csordas a declarat că îi așteaptă în echipa Forța Dreptei ,,pe toți liberalii adevărați”.

,,Eu sunt bucuros că vin astfel de oameni spre noi, îi aștept pe toți liberalii adevărați să vină în adevăratul partid de dreapta, Forța Dreptei. Sper să devenim cunoscuți ca cei care continuă liberalismul tradițional românesc”, a spus Ștefan Csordaș.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Forța Dreptei și-a anunțat candidatul pentru Primăria Satu Mare, în persoana actualului viceprimar al municipiului, Adelin Ghiarfaș.


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Succes!

  2. H&R Răspunde

    Száll a madár ágról ágra,
    Politikus pártról pártra!

    Traduceți cu Google sau AI

  3. 123456789 Răspunde

    Un alt traseist. Numai sa ramane la ciolan. Numai ca Maghiarul de Ludovik Orbán nu prea are succes.

  4. c-block Răspunde

    Aici sunt mai multe aspecte. Să nu uităm că Ghiarfaș de exemplu a venit de la țărăniști spre liberali. Apoi să-i impui unui țărănist ca să se alieze cu feseniști e ceva prea de tot pentru unii. Mă rog, pentru cei care mai au principii. Apoi mai este treaba ca prea s-a dat pe brazda pedeleului defunct peneleul sătmărean. Se și vede, numai uitați-vă la personajele actuale declarat liberale care se afișează în public. Sunt curios după bătălie – adică după alegeri- câți dintre ei se vor recunoaște prin alte partide, aici inclusiv la AUR. Problema e că nici Sică Mandolină nu prea are credibilitate pentru mulți. Asta nu e politică ci tocmeală ca la piață pentru un kil-două de barabule. De fapt scuze, tocmeala cu chofele din piață este mai elevată decât mizeria asta. De aceea sper ca toții să ajungă acolo după alegeri unde le e locul. Adică la toaleta politicii.

  5. USR căcat Răspunde

    Eu am o alta dilema cu grasul mincinos
    Unde ii spitalul privat din Madaras? Era înainte de campanie subiectul și era pe val.

    • hakkate Răspunde

      Spital privat nu te lasă statul să faci. A mai fost altul cu o încercare la Sătmărel dar s-a zis clar și răpicat că spital construiește statul. Privatul poate construi doar clinică. Deci dacă vine careva privat și te aburește cu construire de spital ăla minte. Iar aia că statul veșnic nu are bani de spital și veșnic se șifonează fondurile aia nu mai contează, asta e ceva normal în societatea asta. De la Colectiv au trecut aproape 8 ani jumate și spitalele de mari arși nu sunt nicăieri. Că ce bine era după faza de la Crevedia, nu? Iar dacă ne plângem de calitatea actului medical numai să aducem aminte de cifrele de la pandemie cu mortalitate demnă de Burkina Faso sau Eswatini, poate și Ciad. Iar la final medicii se rezolvă și între ei la o adică. Nu de răutate sau de lipsă de ceva empatie ci pur și simplu numai asta ne pot servi. Apoi dacă nenorocul lovește într-un coleg atunci asta este. De aia nu trebuie parfumați ci forțați să producă calitate. Apoi pot cere și măriri de salarii. Așa că de la spitalul privat ia-ți adio. E ca și promisiunea lui Cozma cu scăderea prețului la carburanți. Probabil tace că i-a explicat Cîțu că citez “Taci măi că așa e bine. Dacă prețul e mare crește proporțional și acciza și statul încasează din nimic și mai mult.”

      • USR căcat Răspunde

        Ok. Da cred că de ceva clinica privată era vorba. Practic zicea că așteaptă avizele care le primește greu dar cum le are se apuca de treabă. Și da sa apucat dar nu de clinică ci de politică:))

  6. Marius Buga Răspunde

    Succes!

  7. 🦁 Răspunde

    Tamango , da tu ești liberal???
    Vai p u l a ta pe care nu mai o vezi

  8. Bia Răspunde

    Ce liberali adevărați !?ce dracu știți voi despre liberalism și doctrine și alte!?
    Putregaiurile

    • c-block Răspunde

      👍. Eu după alegeri vreu să văd ce poze de grup vor mai produce și cine va mai în poze. Că am așa o presimțire că unii dintre ei, poate chiar dintre cei vocali își vor redescoperi vocația pentru alte partide. Numai să ne aducem aminte de luptele la cuțite dintre PDL și PNL de acum 10-15 ani, să ne aducem aminte cine era mare pedelist și care acum e mare penelist. Brătienii se răsucesc în mormintele lor la spectacolul ăsta. Și nu uita că și bătrânul liberal cu ștate vechi din Sătmar după ce s-a săturat să le tot tragă de ureche s-a ridicat și a zis pas (Iștoc). Dar încă poporul e suveran și sunt curios să vedem ce va fi la vot. Estimez o trezire buimacă. Asta este dacă te lași rupt de realitate. Și gestionarea covid va trage mult în jos. Oamenii nu uită mizeria aia.

  9. Romanistan Răspunde

    Curată transhumanță politică. În țara asta este ceva obișnuit. Acum 4 ani ficusul de la Cotroceni, dulapul din dressing room a declarat război total împotriva ciumei roșii ca să-i votăm pe liberali ca nu cumva să ajungă stânga la putere. Mai țineți minte faza? Acum hai să ne gândim oare cu cine se află la guvernare că altă soluție nu este și între timp s-a cam debarasat de colegii cu care au început guvernarea în 2020 – adică pe rând USR apoi UDMR. Oare peste 4 ani din cei #adevărați liberali câți se vor mai găsi aici în poză? Probabil o fracțiune dintre ei. Exact cum mai marele local de la FD a ajuns foarte repede să fie candidat AUR. Cine înțelege vă rog să-mi explice. Am așa o idee dar vreau să mă conving că nu sunt singur cu impresia asta. Bătălia pentru ciolanul ros? Multă gălăgie pentru nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.