PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Copilașul de doi ani a fost găsit în viață, după 24 de ore de căutări. Micuțul era într-o pădure

Copilașul în vârstă de doi ani, dispărut ieri în Botoșani, a fost găsit în viață, după 24 de ore de căutări, informează jurnaliștii de la Libertatea. Micuțul a fost găsit într-o pădure și va fi transportat la spital.

Peste 200 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari au căutat mai bine de 24 de ore un copil de 2 ani, dat dispărut duminică, 17 martie, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora din județul Botoșani. Micuțul a fost găsit luni la amiază, la 25 de ore după dispariție, într-o pădure.

„Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și ale întregii comunități, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat și va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate”, a transmis Poliția Română.

Băiețelul a fost găsit într-o pădure, lângă un copac, la aproximativ 3 kilometri de locul unde a fost văzut ultima dată, după mai bine de o zi de căutări și este în viață, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine care au participat la căutări pentru Libertatea.

Bunica copilului a anunțat ieri dispariția. Micuțul se afla în grija bunicii deoarece părinții lui sunt plecați la muncă în Anglia.