Ultima actualizare: azi, 13:20

Naţionale

Copilașul de doi ani a fost găsit în viață, după 24 de ore de căutări. Micuțul era într-o pădure

Copilașul în vârstă de doi ani, dispărut ieri în Botoșani, a fost găsit în viață, după 24 de ore de căutări, informează jurnaliștii de la Libertatea. Micuțul a fost găsit într-o pădure și va fi transportat la spital.

Peste 200 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari au căutat mai bine de 24 de ore un copil de 2 ani, dat dispărut duminică, 17 martie, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora din județul Botoșani. Micuțul a fost găsit luni la amiază, la 25 de ore după dispariție, într-o pădure.

„Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și ale întregii comunități, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat și va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate”, a transmis Poliția Română.

Băiețelul a fost găsit într-o pădure, lângă un copac, la aproximativ 3 kilometri de locul unde a fost văzut ultima dată, după mai bine de o zi de căutări și este în viață, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine care au participat la căutări pentru Libertatea.

Bunica copilului a anunțat ieri dispariția. Micuțul se afla în grija bunicii deoarece părinții lui sunt plecați la muncă în Anglia.

7 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    …. și uite așa tânărul rrrromân Ayan Mahmood a fost salvat. Țara asta are o problemă doar cu ungurii. dacă este altceva nu contează, poate fi și neaoș musulman din Bangladesh. Trăiască România! Oare v-ați prins careva că bunica s-a dus la taifas la vecina și copilul ca orice copil de 2 ani după o vreme s-a plictisit? Nu credeți că ar trebui trasă puțin de ureche? Nu de alta dar nu s-a achitat de păzirea copilului, rol pe care și-a asumat-o! Baba ar trebui cel puțin sancționată contravențional și nu știu dacă nu ar trebui pusă să achite contravaloarea intervenției. Asta ca să nu se repete. Eu numai reproduc legislația din domeniu aici. Ar mai fi și varianta că poate a fost și ceva intenție în toată treaba asta. Nu este exclusă și în zona crepusculară Moldova se întâmplă prea multe din astea.

    • X-men Răspunde

      Ar trebui sa fii mandru ca avem treaba cu ungurii. Inseamna ca contati, aveti loc in sufletul nostru. Nu-i de colea…

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Mă rog, nu mă cert. Numai denotă că nu ai priceput ce am vrut să zic. Apoi aia că aș fi ungur la fel nu-mi dau seama din care afirmație de-a mea ai născocit-o? Aia am vrut să zîc că poate veni aici oricine, poate ocupa și țara, poate jefui economia (sunt destule cazuri recente) că nu pățește nimic, chiar ne place să le fim slugă. Dar dacă vreun ungur vrea să facă ceva, în speță la noi în oraș salvarea hotelului Dacia, atunci imediat apar apărătorii patriei. Probabil ei ar dori să se dărâme de tot ca și sinagoga aia dintre centrul vechi și piața mare că ce bloc fain s-ar putea dezvolta acolo! Asta am vrut să zic. Este o mare și vizibilă dublă măsură. Nu ne face cinste.

      • A-men Răspunde

        Asta nu înseamnă că aveți ori ba treabă cu cineva. E doar fixație cultivată la scară largă.

  2. USR căcat Răspunde

    Nu are țara problemă cu ungurii doar Cozma și cu Govor:)))

    • H&R Răspunde

      Exact, numai in politica! Odata scoate mereu cartea cu ungurii.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Trist este că la unii încă ține faza. Văd roșu în fața ochilor și votează ca turma că văd dușmani închipuiți peste tot. Vezi votul de la noi din 2012. Ce faină conducere a avut primăria și județul, nu? Mai bine ne lua o inundație ca în 1970 că paguba era ai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.