Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Erika Isac vine la Satu Mare! Piesa Macarena se auzi live la Capricci

Erika Isac vine la Satu Mare! Piesa Macarena se auzi live la Capricci

O veste extraordinară pentru locuitorii din județul Satu Mare! Pe 23 martie, restaurantul Capricci va fi gazda unui eveniment muzical de excepție, unde artista momentului din România, Erika Isac, va cânta live piesa care a făcut furori în țară. Ceea ce face acest eveniment cu atât mai special este faptul că Erika Isac va aduce hitul Macarena în oraș.

Melodia Macarena a cucerit inimile, în special, a femeilor din România, prin urmare, concertul acesteia este unul extrem de așteptat atât de femei, cât și de bărbați.

„Este o piesă manifest. Eu transmit un mesaj, atrag atenția asupra mai multor aspecte și lucruri din viața noastră reală. Într-un fel sau altul și eu am trecut prin așa ceva. Eu cred că aproape 100 % dintre femei au trecut prin asta. Chiar îndrăznesc să spun că 98% dintre femei au trecut prin minim o formă de abuz sau de hărțuire”, a declarat Erika Isac. 

În aceeași seară, în data de 23 martie, va urca pe scenă și VLADIMIR, iar de încălzirea muzicală a evenimentului se va ocupa Sorin Michnea.

Pentru rezervări și mai multe informații, puteți contacta restaurantul Capricci la numărul de telefon: 0770 533 993