Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Avocatul Sorinca N. Paul deschide un sediu secundar la Satu Mare. Consultanță juridică în patru arii principale

Sorinca N. Paul – Cabinet de Avocat, Baroul Cluj, anunță înființarea sediului secundar al formei de exercitare a profesiei în municipiul Satu Mare, str. Petofi Sandor, nr. 2, județul Satu Mare.

Mediul de afaceri din județul Satu Mare s-a dezvoltat vizibil în ultimii ani iar acest lucru atrage la Satu Mare și alte ramuri de activitate, cum ar fi avocații în drept comercial, cel mai recent în acest sens fiind avocatul Sorinca N. Paul, care a înființat la Satu Mare un sediu secundar al biroului de avocatură de la Cluj, unde este și membru al baroului.

Cabinetul este coordonat de către avocatul titular Paul Sorinca, membru al Baroului Cluj, având o experiență de peste 7 ani în specialitatea ramurilor de drept fiscal și societar, dobândită în cadrul unei Societăți de Avocați de referință în ramura dreptului public din Cluj-Napoca, cu care conlucrează în mod activ.

Consultanța juridică se acordă la sediul secundar numai în baza unei programări realizată online sau telefonic.

– – –

Av. Paul Sorinca și colaboratorii săi asistă clienții în patru arii principale de expertiză:

I. Drept fiscal. Drept vamal. Contencios administrativ și fiscal. Plângeri CEDO și sesizări CJUE

Reprezentarea juridică a societăților și altor tipuri de contribuabili în litigii fiscale și vamale diverse se numără printre misiunile principale ale Cabinetului, având o activitate preponderentă în ramura dreptului public din perspectiva contenciosului administrativ și fiscal. Atunci când dreptul național nu este suficient sau protecția oferită de statul român este limitată, Cabinetul nostru își îndreaptă atenția către Curtea Europeană a Drepturilor Omului și Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

II. Drept comercial. Drept societar. Business law

Acordăm consultanță, asistență și reprezentare juridică pe rolul instanțelor de judecată, al instanțelor de arbitraj și în fața altor persoane de drept public ori privat în litigii de drept comercial și societar pentru toate formele de organizare juridică, aspecte privitoare la negocieri formale de contracte sau alte acte juridice, participări în cadrul Adunărilor Generale Ordinare sau Extraordinare ale Acționarilor sau, după caz, Asociaților. De asemenea, asistăm și/sau reprezentăm contribuabilii în fața organelor de control fiscal și vamal în demersuri specifice, precum susținerea contestațiilor fiscale sau a discuțiilor finale ca urmare a emiterii proiectelor de raport de inspecție fiscală.

III. Malpraxis medical. Drept penal și infracțiuni fiscale

Cabinetul nostru asistă și reprezintă deopotrivă persoane juridice și persoane fizice în fața organelor de urmărire penală și instanțelor de judecată, precum și în fața organelor și comisiilor de specialitate cu precădere în litigii având ca obiect infracțiuni fiscale și malpraxis medical.

IV. Dreptul asigurărilor. Despăgubiri în urma accidentelor rutiere și profesionale

Cabinetul nostru asigură consultanța și asistența juridică a victimelor incidentelor rutiere sau de ordin profesional ori a succesorilor acestora încă din faza prelitigioasă, a potențialelor negocieri și pe rolul instanțelor de judecată sau arbitrare, atât în situații în care intervine vătămarea integrității corporale, cât și, cel mai grav, decesul unei persoane. Scopul nostru este acela de a ne asigura că persoanele în drept vor beneficia de o acoperire justă, în bani (despăgubiri) a prejudiciilor suferite prin incidentul care a avut loc.

– – –

~ Sorinca N. Paul – Cabinet de Avocat ~

Pasiunea, determinarea și seriozitatea se contopesc cu soluțiile ingenioase, riguroase, juste, îndreptate spre atingerea echilibrului perfect.”

– – –

Wesbite: https://avocat.paul-sorinca.ro

Facebook: www.facebook.com/avPaulSorinca

E-mail: [email protected]

Tel. (+4) 0744 236 451

[articol publicat în temeiul art. 21 pct. 5 din Hotărârea nr. 195/2021 pentru modificarea și completarea Statutului profesiei de avocat]

5 comentarii

  1. Ph Răspunde

    ”Orice comunicare publică și/sau orice formă de publicitate utilizată de un avocat sau de o formă de exercitare a profesiei în spațiul public online este permisă, cu condiția ca aceasta să respecte reglementările profesionale legale, statutare și deontologice, precum și regulile concurenței oneste.”
    Întreb redacția, este sau nu este publicitate, iar publicitatea nu se afișează undeva?

    • H&R Răspunde

      Asta e știre nu publicitate. 😁🤔🙄🤗

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Ba e publicitate. Uite fă un exercițiu și caută câte astfel de știri mai apar prin presă? Și dacă stai să le numeri constați că sunt foarte puține, un număr infim. Așa că din partea mea concluzia este oare cât l-a costat pe cineva această “știre”. 🤔

    • Urmasu Răspunde

      Uite aici! : [articol publicat în temeiul art. 21 pct. 5 din Hotărârea nr. 195/2021 pentru modificarea și completarea Statutului profesiei de avocat]

  2. tov Răspunde

    Baietule, numele tau in limba romana e Prenume N. Nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.