Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

VIDEO. Fotoliul perfect pentru biblioteca ta realizat chiar în Satu Mare. Descoperă fotoliul Mira!

Dacă îți dorești să aduci un strop de rafinament și confort în locuința ta, atunci nu căuta mai departe – fotoliul Mira este alegerea perfectă pentru tine! Ideal pentru bibliotecă, fotoliul Mira te ajută să te relaxezi în timp ce citești o carte sau când îți petreci timpul jucând șah.

Fotoliul Mira se remarcă prin pielea antichizată, dar și prin detalii, precum: butonii din spătar, fermitate, țintele de metal.

“Un produs clasic, Mira se remarcă prin pielea antichizată, prin țintele de metal, butonii din spătar, fermitatea cu care se prezintă în fața persoanei care o vede. Este un fotoliu perfect pentru bibliotecă, unde să stai să citești o carte sau să îți înveți nepotul să joace șah. Și dacă crezi că se potrivește în biblioteca ta, poți să ne găsești în Dorolț, pe strada principală 234 sau pe Depo23.com.”, au transmis reprezentanţii companiei.

Produse pentru Statele Unite şi Europa

Pure Furniture este o importantă companie din județul Satu Mare care face mobilier din lemn masiv, fotolii şi scaune, în special pentru piața din Statele Unite ale Americii şi Europa. Produsele fabricate în Satu Mare ajung în casele multor oameni importanţi şi se prezintă la cele mai importante târguri din lume.

Pure Furniture a deschis, recent, showroomuul din Dorolţ, iar acum, sătmărenii au ocazia să mobileze casele sau birourile cu produse de top la preţ de producător.

Mai mutle detalii pe www.depot23.com.