Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Atenție la contractele Apaserv. Vi se iau contoarele dacă nu aveți actele la zi!

Atenție la contractele Apaserv. Mai mulți sătmăreni s-au trezit astăzi deconectați de la rețeaua de apă. Angajații instituției s-au deplasat astăzi în mai multe adrese și au deconectat locuințele de la rețeaua de apă, motivând că proprietarii nu și-au actualizat contractele.

Un sătmărean care era să fie deconectat a povestit, pentru PortalSM, cum s-a întâmplat totul. El și-a cumpărat un apartament dar nu s-a deplasat la sediul Apaserv pentru a întocmi un nou contract, ci a plătit facturile care veneau pe numele fostului proprietar, care a decedat între timp. Sătmăreanul nu era acasă, dar a avut noroc cu vecinii care au aflat intenția celor de la Apaserv şi nu au deschis ușa de la beci pentru a lua contorul, cunoscând faptul că el este bun platnic.

,,Fără nicio înștiințare, fără nicio adresă, m-am trezit că era să rămân fără apă. Consider că era normal să mă anunțe, să mă notifice dacă doresc deconectarea. Într-adevăr nu am fost să reînnoiesc contractul, dar facturile erau la zi. Nu același noroc l-au avut alți sătmăreni. Am fost imediat la Apaserv să fac contract nou și am aflat că încă au fost ridicate cel puțin cinci contracte ale unor sătmăreni aflați în situația mea”, ne-a declarat sătmăreanul.

Așadar, dacă nu v-ați actualizat contractele cu Apaserv, ar fi bine să o faceți cât mai repede deoarece riscați să rămâneți fără apă.

6 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Nu ai nici contract pe numele tau,platesti pe numele unui decedat dar astepti sa te notifice Apaserv ca- ti ia contorul pt ca tu nu- ti faci treaba pana la capat. Sunt sigur ca nici acum nu te-ai fi deranjat daca nu te stresa Apaserv.

  2. comentator Răspunde

    Acum mai rămâne întrebarea cum de a aflat Apaserv că s-a schimbat titularul contractului? Că de au aflat via starea civilă sau pe calea cărții funciare se pune și problema protecției datelor cu caracter personal. Că din povetsea prezentată nu cred că informația a venit de la colocatari. Din cunoștințele mele exhaustive astfel de date nu se transferă de la un organ la altul. În cazul Apaserv sigur nu. Că nu am înțeles ce le durea undeva devreme ce din afirmațiile pățitului era cu plata la zi. Că trebuia să transcrie și asta-i drept dar după mine nu e capăt de țară. Numai când să zicem ar avea ceva probleme cu serviciul și nu ar fi el titular pe contract, da atunci da.

  3. Satmarean1 Răspunde

    Mai lasati-ma cu prostia asta de protectie a datelor marca UE,mai ales cand e vb de a actualiza date daca cineva a decedat,a vandut etc. Pana acum cativa ani se copiau intr- o veselie buletine,certif de nastere…si nu s- a intamplat nimic. Acum ne protejam de tot si de toate. Cine vrea sa le afle poate fara probl.

    • comentator Răspunde

      Să-mi răspunzi atunci la întrebarea că de unde știa Apaserv că altcineva stă acolo? iar prostia ce zici tu că e prostie e lege. Cumva Apaserv este deasupra legii? Nu zic că nu au dreptate dar modul de operare este pe puțin nesimțit. Ca și prețurile practicate. Și în mod interesant despre aceste prețuri umflate nimeni nu pomenește nimic tocmai în campania de alegeri locale!!!! Foarte interesant, nu? Reține, legea e lege pentru toți și trebuie respectată de toți. Că dacă nu se respectă și accepți asta apoi să nu te surprindă că dacă ești lezat în drepturile tale și sesizezi asta nimeni să nu facă nimic. Că doar data trecută nici tu nu ai comentat, așa fără problemă este treaba asta! Exact asta este diferența dintre România și Europa de Vest. Dacă accepți așa ceva cu nonșalanță să nu te plângi pe urmă că nu te va auzi nimeni. Să zicem se folosesc de semnătura ta falsificată pentru ceva candidatură la ceva alegere. Că doar e ceva normal pe la noi și asta. ce atâta filosofie, nu? 😲😢🤮

  4. GHIURII Răspunde

    HELLO! Ati uitat sa-i injurati cala usa cortului. D-ai frumos?

  5. satmareanu' Răspunde

    Vreau sa vad cum intra in curte de cei doi caini :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.