Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Bombe pe patru roți descoperite în trafic. Poliția și RAR, acțiune în județul Satu Mare

La data de 15 mai, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au desfășurat activități specifice, pe raza localității Homorodu de Jos, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Satu Mare, în vederea identificării conducătorilor auto ale căror vehicule produc zgomote care depășesc pragul fonic impus de lege, cele care emană noxe peste limita maximă admisă, care prezintă defecțiuni tehnice, cele care au aplicate folii neomologate, precum și cele care au valabilitatea inspecției tehnice expirată.

În cadrul activităților desfășurate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.480 lei și s-a luat măsura retragerii a 6 certificate de înmatriculare, după cum urmează: 3 pentru noxe emanate peste limita maximă admisă, unul pentru inspecție tehnică periodică expirată și două pentru anvelope uzate peste limita legală.

Astfel de acțiuni vor fi puse în aplicare și pe viitor, pentru a descuraja adoptarea unui comportament rutier neadecvat pe drumurile publice, întrucât conduita unui conducător auto trebuie să rămână una corectă și, totodată, să dovedească respect pentru ordinea și liniștea publică.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Am mulți colegi de serviciu care și-au scos filtrele de particule și catalizatoarele, la cazane de peste 15 ani, și vin cu ele la serviciu pe centură!
    Un filtru în parcarea de pe centură pe ambele sensuri, dimineața de la orele 6:15 până la 8, i-ar lăsa pe mulți de la Drexi, Zolner sau Casco, fără permis și talon 😉

  2. io Răspunde

    sunt cazuri foooarte izolate.
    in mare parte dispunem de un parc auto mega nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.