Ultima actualizare: azi, 12:48

Locale

Fost polițist reținut. Bărbatul ar fi dat foc unei mașini. Percheziții și în Satu Mare

Un fost polițist de frontieră în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, în urma perchezițiilor desfășurate în județele Bihor și Satu Mare. Este bănuit de distrugere prin incendiere, informează Bihoreanul.

Potrivit surselor Bihoreanului, tânărul este anchetat după ce în noaptea de 14 spre 15 aprilie, ar fi spart geamul unui autoturism parcat pe o stradă din Oradea, a aruncat o substanță inflamabilă în interior și a incendiat, astfel, mașina, distrusă în totalitate de flăcări.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat intenționat. Pentru a-l dovedi pe incendiator, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Bihor au făcut, joi, trei percheziții domiciliare, două în Bihor (în Livada și Oradea) și una în Satu Mare.

Originar din Maramureș, tânărul a fost polițist de frontieră în Maramureș, iar din 2019 până în 2022 a fost angajat al Inspectoratului Teritorial al ITPF Oradea, lucrând la PTF Diosig. Potrivit portalului instanțelor, el este judecat, în prezent, și pentru contrabandă cu țigări ucrainene, dosar care se află pe rolul Judecătoriei Reghin.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Apucaturi de interlop, incendiere, tigari… na ce sa zic… ata ete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.