Ultima actualizare: azi, 15:37

Locale

FOTO/VIDEO. Zilele Orașului s-au încheiat. Weekend spectaculos cu super concerte și atmosferă minunată

Zilele Orașului Satu Mare s-au încheiat într-o atmosferă superbă. Piața 25 Octombrie a fost și astăzi, în ultima seară a evenimentului, arhiplină, iar sătmărenii s-au bucurat de concertele care au încheiat un weekend de-a dreptul spectaculos.

Ultima seară de la ediția 2024 a Zilelor Orașului a debutat cu concertul celor de la Compact. Sătmărenii s-au bucurat de melodiile care au făcut furori în anii 80 și 90, au fredonat fiecare vers și au aplaudat performanța legendarei formații.

Mai apoi, de la ora 21.00, pe scena din Piața 25 Octombrie a urcat trupa maghiară de pop rock, rock alternativ, folk rock și indie folk Bagossy Brothers Company.

Înainte de ultimul concert al serii, un show de flăcări senzațional a atras toate privirile și i-a făcut pe sătmăreni să scoată telefoanele pentru a imortaliza momentul.

Seara s-a încheiat cu un super concert marca Voltaj. Trupa a venit în fața sătmărenilor cu hituri care au dominat ani de zile ierarhiile din România, iar melodiile au ajuns direct la sufletele nostalgicilor și nu numai.

Vă prezentăm, mai jos, imagini surprinse în ultima seară a Zilelor Orașului, ediția 2024:


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Intrebare Răspunde

    Oare vrea sa-si inerce norocul acolo?

  2. Intrebare Răspunde

    Scuze nu aici am vrut :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.