Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Operațiunea de amploare a poliției continuă în toată țara. Percheziții și în județul Satu Mare

Poliţiştii şi procurorii continuă miercuri operațiunea “Jupiter” și desfășoară 32 de acțiuni pentru punerea în aplicare a 169 de mandate de percheziție și 75 de mandate de aducere în cauze de complexitate ridicată. Perchezițiile au loc în București şi în mai multe judeţe, inclusiv în Satu Mare, în dosare de evaziune fiscală, contrabandă, înşelăciune, bancruta frauduloasă, obţinere ilegală de fonduri, delapidare, fals, furt calificat, infracţiuni de mediu și corupţie.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, împreună cu ofiţeri de poliţie SOP, au efectuat percheziţii şi au dispus mandate de aducere vizând infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual conform articolului 297, alineatul 1, Cod Penal şi articolului 321, alineatul 1, Cod Penal.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, împreună cu ofiţeri de poliţie IGPR – SICE, au efectuat 2 percheziţii într-o cauză având ca obiect articolul 102 alineatul 1 litera b din Legea 84/1996, referitor la punerea în circulaţie de produse contrafăcute. Percheziţiile s-au desfăşurat în municipiul Bucureşti.

3 comentarii

  1. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Numai 2 in tot judetul?!?!?! Chiar atat de curati suntem?

    • Vasy Răspunde

      Si aia doi in greseala, ceva neintelegere acolo dar le da drumu’ cu scuzele de rigoare

  2. Patkany Răspunde

    Zece prindeam la Piața mare în colț, cel puțin zece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.