Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

PROGRAM. Noaptea muzeelor va avea loc la Cetatea din Ardud

Noaptea Muzeelor, un eveniment cultural anual organizat la nivel global, vine și în acest an la Cetatea Ardud din județul Satu Mare.

Noaptea Muzeelor  este un eveniment cultural anual patronat de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM), prin care numeroase muzee, în parteneriat cu diverse alte instituții de cultură, își deschid gratuit porțile, simultan, până târziu în noapte.

„Anul acesta evenimentul se desfășoară sâmbătă, în data de 18 mai când începând cu ora 17.00 Cetatea Ardud poate fi vizitată  gratuit de către doritori și va rămâne deschisă până la ora 00:00.
Vizitatorii vor beneficia de ghidaj gratuit și se vor putea bucura de o expoziție temporară de opere de artă, în aer liber, intitulată “Cartea-Simbol”, transmit organizatorii evenimentului.

Noaptea Muzeelor este o ocazie unică de a explora cultura locală și de a te bucura de o atmosferă specială alături de familie și prieteni. Nu rata această șansă de a descoperi Cetatea Ardud într-o lumină nouă!

Locație: Cetatea Ardud
Data: 18 mai 2024
Program: 17:00 – 00:00
Acces: Gratuit
Evenimente: Ghidaj gratuit, expoziție de opere de artă în aer liber “Cartea-Simbol”

 

2 comentarii

  1. History Răspunde

    👍. Aș saluta dacă pe viitor nu s-ar mai inventa fel de fel de spectacole nelalocul lor, adică măcar să fie aproximativ în legătură cu istoricul locului. Că este ce. Domnul primar a putut vedea acum pe propria piele cum e să denaturezi ceva. Că am scris acum doi ani legat de cavalerii cruciați care defilau prin Ardud că nu au ce căuta aici. Acum recent AUR a venit cu Vlad Țepeș. Așa e că v-a deranjat? No de aia am zis. Spor la treabă.

  2. Teodor Răspunde

    Mai putem vedea spectacolul grotesc, marca AUR, la cetate ?
    Avem sanse ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.