Ultima actualizare: azi, 08:07

Locale

Șapte șantiere în valoare de 7,5 milioane euro, deschise într-o lună în Ardud

Șapte șantiere în valoare de 7,5 milioane euro au fost deschise în Ardud și în localitățile aparținătoare, într-o singură lună, anunță primarul Ovidiu Duma. Edilul spune că ,,în anii electorali lucrurile se mișcă mai bine”, precizând că în perioada următoare vor fi implementate zeci de proiecte. 

,,În ultima lună, în Ardud și în localitățile aparținătoare s-au deschis șapte șantiere și urmează altele. Șantierele deschise în ultima lună reprezintă învestiții din programe guvernamentale și europene în valoare totală de peste 7.500.000 euro, o sumă mult peste bugetul local anual al Ardudului.

Cetățeanul are dreptate când observă că în anii electorali se mișcă lucrurile mai bine, o realitate pe care o simțim și noi. Ministerele se mișcă mai eficient, avizele, autorizațiile, documentația tehnică se obține mai repede și procedurile de atribuire a lucrărilor se parcurg mai responsabil.

Avantajul nostru este că avem zeci de proiecte pregătite, care așteaptă faza de implementare și execuție, deci putem profita de această perioadă rodnică pentru administrațiile publice din țară. Noi, în calitate de beneficiari ai acestor investiții, ne-am făcut datoria! Acum ne putem bucura de roadele muncii! Ardud, orașul unde se poate! Noi știm ce avem de făcut!”, a declarat primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

Un comentariu

  1. primar Ardud Răspunde

    Zabalosule, ce nu ai stiut ca ai de facut e sa enumerati cateva din cele sapte.
    Ca locul unde se pot spala Tiganii, cu ala e mai este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.