Ultima actualizare: azi, 21:39

Locale

Sătmărenii, invitați într-o nouă călătorie: Treasure Hunting – vânătoare de comori urbane. Au început înscrierile

De Zilele Orașului Satu Mare 2024 sătmărenii sunt invitați într-o nouă călătorie: Treasure Hunting – vânătoare de comori urbane! De data aceasta, tema centrală a vânătorii de comori este Piața Libertății și Centrul Vechi al orașului, iar înscrierile au început deja.

Concret, înscrierile se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Se pot înscrie cel mult 20 de echipe. Termen limită pentru înscrierea echipelor: 24 mai, ora 21.00, termen stabilit în funcție de cât de repede se ocupă locurile.

Vânătoarea de comori va începe sâmbătă, 25 mai, de la ora 15.00, de la Catedrala Romano-Catolică din Centrul Vechi la municipiului Satu Mare.

Înregistrarea se face prin completarea formularului: https://infosm.ro/i/FormularTreasure

Ce este Treasure Hunting – vânătoarea de comori urbane?

Este un joc interactiv în cadrul căruia participanții trebuie să parcurgă mai multe etape constând în locații, unde după rezolvarea probelor, echipele vor merge mai departe, înaintând în rezolvarea jocului. În tot acest timp, participanții își pot îmbogăți și cunoștințele.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Pe ăștia cu păstrarea neamului și a tradiției luați-i obligatoriu pentru un tur că poate află și ei cu această ocazie că în ce oraș trăiesc. Că din ce se comenteazî de o vreme impresia generală este că habar nu au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.