Ultima actualizare: azi, 21:39

Locale

VIDEO. Noutăți la Blaga’s Farm din Odoreu: plimbare cu trăsura, zonă grill, loc de joacă extins!

O adevărată comoară pentru iubitorii de natură și animale se găsește în inima comunei Odoreu din județul Satu Mare. Blaga’s Farm, o fermă de animale deținută cu pasiune de familia Blaga, alcătuită din soții Andrea și Daniel, se mândrește, anul acesta cu noi locuitori: alpaca, chinchilla, bivoli, văcuțe Zebu, cerbi lopătari și o mulțime de păsări exotice. De asemenea, plimbările cu trăsura prin împrejurimi, zonă pentru grătar și un loc de joacă extins se numără printre noutățile din acest an.

Situată într-un cadru natural fermecător, Blaga’s Farm oferă o experiență autentică de fermă, aducând laolaltă o varietate fascinantă de animale. Această locație a devenit rapid un loc preferat pentru turiști, dar și pentru locuitorii locali, datorită gamei variate de creaturi uimitoare, dar și datorită locului de joacă și a micilor detalii care te cuceresc încă de la intrare.

Fiecare vizitator este întâmpinat cu zâmbete calde și oportunitatea de a interacționa direct cu animalele fermelor.

Printre vedetele Blaga’s Farm se numără: lame, oi Racka, măgari, oi Camerun, lebede albe și negre, rațe, struți, Emu, oi blacknose valais, capre pitic, ponei, canguri, cerbi, găini, păuni, papagali, veverițe, ratoni, dihori, vaci highland scoțiene, iepuri, pisici, câini și căței, broaște țestoase, porumbei, cal de echitație, mânz, ursuleț Coate.

Noutăți la Blaga’s Farm

Anul acesta printre toate acestea animale, au apărut și unele noi: Alpaca, chinchilla, bivoli, văcuțe Zebu, cerbi lopătari, păsări și papagali. Unele animale și-au mărit familia, gata să cucerească inimile tuturor celor care le fac o vizită.

Animalele sunt foarte prietenoase, iar copiii pot să le mângâie și să le hrănească. Din incinta fermei puteți cumpăra hrană pentru animale, sau pueți să duceți de acasă măr sau morcov feliat.

Ferma se află în continuă transformare, iar acum vine cu surprize noi: spații de joacă extinse pentru copii, zone de grătar pentru relaxare și multe altele.

Plimbare cu trăsura și poneiul

O activitate care se pot bucura copii acum la ferma Blaga este plimbarea cu trăsura, pe un traseu stabilit în exteriorul fermei, timp de 20 de minute și plimbatul cu poneiul.

Zonă de grătar, loc de joacă extins

Soții Blaga adaugă mereu surprize noi și încearcă să transforme vizita fermei într-o experiență cât mai plăcută. În ultimele luni s-au dezvoltat foarte mult, au mărit spațiul de joacă pentru copii și au creat un spațiu pentru grătare, unde părinții se pot relaxa până cei mici se bucură de compania animalelor.

Intrare gratuită pentru copiii și adulții cu nevoi speciale sau dizabilități

Prețul biletului de intrare este de 20 de lei/persoană, iar la copii sub 2 ani intrarea este gratuită. Un gest de remarcat al soțiilor Blaga este acela că oferă de asemenea gratuitate tuturor copiilor și adulților cu nevoi speciale sau dizabilități.
La grupuri organizate de la școli sau grădinițe se aplică o reducere, prețul biletului fiind de 15 lei/persoană, iar cadrele didactice au gratuitate.

Cei ce le-ați trecut pragul, sunteți invitați să reveniți, iar cei ce nu ați făcut-o încă, pregătiți-vă să vă bucurați de aventura fermecătoare oferită de Blaga’s Farm și să vă lăsați captivați de frumusețea și diversitatea animalelor din această fermă de vis.

Program & Contact

Blaga`s Farm vă așteaptă de luni până vineri de la ora 10.00 pana la ora 17.00, sâmbătă de la 10.00 până la ora 18.00, iar duminică de la ora 13:30 până la ora 17.00.

Pentru grupurile mari este necesară o programare în prealabil: 0772038343

Pe timp de vară, programul urmează să fie prelungit, iar orice modificare făcută o găsiți pe pagina de facebook Blaga`s Farm.

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Pe doamna, o putem mângâia?
    Întreb pentru un prieten …

  2. c-block Răspunde

    Și toate astea atunci când pur accidental și fără nici o legătură dumnealui candidează din partea PSD la locale ca și viitor potențial primar????? 😲😲😲😉🥱 Voi mai credeți în astfel de coincidențe, că eu nu?

  3. Varu Răspunde

    Bună capra!

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Este revoltător că unul din caii din poză are căpăstru în roșu-alb-verde! Ce păziți acolo ? 😲😉 După pasarela nouă vopsită cum e vopsită acum și asta????? Acum cum să mai dorm liniștit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.