Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

VIDEO. O zi memorabilă la Colegiul Național Ioan Slavici: Reuniune de generații cu emoții și amintiri

Colegiul Național Ioan Slavici din municipiul Satu Mare a fost, vineri, scena unei reuniuni emoționante de generații. Absolvenți din diverse promoții, de la cei care au pășit pragul liceului acum 10 ani până la cei care au sărbătorit 55 de ani de la absolvire, cu toții s-au reunit pentru a retrăi momentele frumoase petrecute în anii de liceu și pentru a celebra tradiția și spiritul de camaraderie al instituției.

Peste 240 de persoane au participat la eveniment, creând o atmosferă plină de emoție. Corul Adagio a susținut momente artistice emoționante, iar profesorul de istorie Radu David a prezentat un scurt istoric al liceului, într-un videoclip captivant. Directoarea adjunctă Ionela Manda a completat imaginea prezentului, oferind o prezentare detaliată a activităților actuale ale colegiului.

„O serie dintre absolvenții noștri sunt încă în legături afective cu școala, și ne bucurăm că ne poartă numele mai departe”, a transmis Alina Dragoș, directoarea Colegiului. 

Reuniunea de generații a fost un moment de re conectare și de consolidare a spiritului de apartenență la o comunitate specială. A fost o zi care a demonstrat încă o dată importanța Colegiului Național Ioan Slavici ca instituție de învățământ de prestigiu și ca factor de identitate pentru mulți oameni din Satu Mare și din întreaga țară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.