Ultima actualizare: ieri, 18:14

Locale

VIDEO. Se întâmplă în Satu Mare. Un individ face LIVE la volan cu berea în mână

ACTUALIZARE. Bărbatul nu are permis de conducere, spune poliția. Individul se va alege cu dosar penal.

Ce spune Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare:

,,În urma imaginilor apărute în mediul online, în care o persoană ar fi condus, la data de 12 mai, un autovehicul, având în mână un recipient susceptibil a conține alcool, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este abilitat să comunice următoarele:

La data de 13 mai, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au oprit în trafic persoana în cauză, respectiv un bărbat, de 28 de ani, pe o stradă din Racșa, localitatea sa de domiciliu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Știrea inițială:

Se întâmplă în Satu Mare. Imagini incredibile au fost transmise LIVE pe rețelele de socializare de un bărbat din Racșa, județul Satu Mare, informează vasiledale.ro.  Individul era la volan cu berea în mâna și țigara în gură .

Potrivit sursei citate, un individ proaspăt revenit pe meleaguri românești de prin Franța, s-a urcat la volanul unui autoturism și a ieșit la plimbare. Nu singur, ci însoțit de încă doi localnici. Și ca tacâmul să fie complet omul conducea cu berea în mână dar și fără a purta centura de siguranță. Nici pasagerul din dreapta nu o avea.

Muzica răsuna în boxe iar țigara nu a lipsit din mâna ”șoferului”.


Sursa: vasiledale.ro

7 comentarii

  1. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Bun venit in lumea a treiaTadjikistan, aaaa scuze, in Rromanistan! Si noi vrem in Schengen?!?! 🤔

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Csf? Nu ai csf. Asta este nivelul de educație a individului în cauză. Zero la pătrat iar nivel de responsabilitate inexistent. Dar spui Racșa și nu mai trebui să zici nimic. O fi venit acasă de campanie că i s-a zis că trebe votat primarul Betea iar? Că așa se întâmplă prin zonă. Chiar Betea mai are voie să candideze că era declarat incompatibil de ANI și destituit în 2021? Bine că măcar nu era într-o tigaie cu volan pe dreapta. E și asta un pas înainte. Inconștient, iresponsabil.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    De militzienii ce au fost angajati pe post de clovni personali in parcarea de la Tei nu dati nici un comunicat?

  4. Varu Răspunde

    De ce n-ai sunat la 212?

  5. Varu Răspunde

    Scuze 112

  6. H&R Răspunde

    Alt AURist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.