Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Cum să porți blugi de damă în ținute interesante și stylish

Dacă ai putea să alegi un singur obiect vestimentar pe care să-l porți oricând, probabil ai alege și tu o pereche de blugi de damă. Confortabili, ușor de combinat indiferent de stil, blugii au rămas acel element pe care îl alegi mereu atunci când vrei să-ți creezi rapid o ținută.

Pentru a aduce un plus de stil și personalitate ținutei, ți-am pregătit în continuare un mic ghid cu idei de ținute care să te inspire atunci când vrei să porți o pereche de blugi de damă.

Cunoaște tipurile de blugi

Primul pas spre o ținută stylish este să cunoști și să înțelegi mai bine fiecare tip de jeans, alături de forma de corp căreia i se potrivește cel mai bine.

Blugii drepți

Această croială atemporală flatează majoritatea tipurilor de corp și se potrivește bine cu orice, de la pantofi cu toc la adidași.

Blugi evazați

Blugii evazați nu sunt mereu în tendințe, însă în ultimii ani îi vei găsi în fiecare colecție a brandurilor. Ei oferă un aer ușor boho sau vintage, mai ales dacă adaugi și o bluză sau o cămașă cu un model în dungi sau buline. Se potrivesc, în general, unei fizionomii zvelte, deoarece cele mai multe modele sunt strâmte în zona coapselor și se lărgesc de la genunchi.

Mom jeans

Modelul a revenit în tendințe în ultimii ani și este ușor de înțeles de ce. Cu o croială relaxată și confortabilă, mom jeans oferă o imagine vintage și se potrivește bine cu topuri cambrate. Gândește-te la ei ca la o alternativă mai confortabilă și mai actuală a blugilor skinny. Pot fi purtați pentru orice fizionomie, fiind una dintre cele mai plăcute forme de pantaloni.

Boyfriend jeans

Un model ceva mai popular în anii trecuți, dar care încă se bucură de apreciere, este cel de boyfriend jeans. Cu o croială mai relaxată, ei sunt potriviți pentru cele care au un stil casual de obicei.

Skinny jeans

Un alt model consacrat, pe care probabil îl ai deja în garderobă, este cel de skinny jeans. Acești blugi sunt recomandați mai ales persoanelor slabe, mai înalte, deoarece pun cu ușurință în valoare această siluetă.

Blugi cu talie înaltă

O opțiune care flatează în general fiecare siluetă, blugii cu talie înaltă alungesc picioarele și creează o siluetă armonioasă. Sunt perfecți pentru a-ți pune în valoare formele, indiferent că alegi o variantă de skinny, mom, boyfriend jeans sau chiar blugi drepți.

Ce ținute stylish să încerci cu blugi de damă

O pereche potrivită de blugi te va scoate din impas atunci când nu știi ce să porți. Și, dacă te-ai plictisit de clasica combinație de jeans cu tricou simplu, ți-am pregătit în continuare câteva idei potrivite pentru diferite contexte.

Ținuta chic pentru birou

Cine spune că blugii nu pot fi potriviți pentru birou? Combină o pereche de jeans într-o culoare închisă, cu talie înaltă, cu o bluză albă, un sacou și pantofi cu vârf ascuțit. Și, dacă vrei ca ținuta să fie una mai interesantă, încearcă să găsești modele de sacouri de damă cu diferite imprimeuri.

Dacă preferi o variantă în care porți o pereche de pantofi fără toc, mizează pe o pereche de blugi de damă drepți, o cămașă de mătase și un colier statement. Poartă mocasini pentru confort.

Ieșiri de weekend

O pereche de blugi într-o culoare deschisă cu o bluză cu imprimeu floral și sandale cu barete creează o atmosferă ușoară și relaxată. Aceasta este o ținută perfectă pentru o întâlnire casual la un brunch sau pentru o zi petrecută explorând orașul.

Pentru o seară în club, poartă blugii skinny într-o culoare închisă sau chiar negri, cu un top ajustat într-o culoare îndrăzneață, cercei statement și pantofi cu toc.Dacă preferi o ieșire la o galerie de artă, o pereche de mom jeans cu un tricou alb sau unul cu imprimeu, o jachetă din denim și balerini creează un look cool, dar confortabil.

Cum să adaugi un plus de personalitate fiecărei ținute

Orice ținută ai alege să creezi, ea va deveni mai interesantă și te va reprezenta mai bine dacă adaugi și accesorii. Astfel, pentru un look elegant cu blugi cu talie înaltă, încearcă o curea subțire din piele.

În ceea ce privește pantofii, lucrurile sunt destul de simple. Adidașii adaugă o notă casual, pantofii cu toc oferă eleganță și schimbă întreaga ținută, în timp ce ghetele sau cizmele sunt potrivite doar pentru anumite tipuri de jeans – blugii evazați pot fi purtați cu ghete cu vârf ascuțit, în timp ce cizmele înalte se potrivesc doar blugilor skinny.

Pornind de la perechea potrivită de blugi de dama și ținând cont de aceste recomandări, poți crea o mulțime de ținute elegante, deloc plictisitoare pentru orice ocazie. Așadar, distrează-te, combină și găsește variantele care ți se potrivesc cel mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.