Ultima actualizare: azi, 21:43

Locale

Cursă de caritate, la Satu Mare, pentru a ajuta o fetiță de 5 ani bolnavă de leucemie

O familie din județul Satu Mare se confruntă cu un coșmar teribil: fiica lor de doar 5 ani, Antonia-Laura, a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă.

Familia a reușit să strângă o parte din sumă din resurse proprii, dar costurile tratamentului sunt extrem de mari și resursele lor se epuizează rapid. De aceea, mai mulți sătmăreni organizează un eveniment sportiv de caritate sâmbătă, 8 iunie, la ora 9:30, la capătul străzii Viilor din Turulung.

„Pentru a avea o șansă cât mai mare de însănătoșire, au început chimioterapia la Cluj Napoca- I.O.C.N.- Oncopediatrie. Până acum familia a încercat să lupte utilizând resursele proprii pentru a restabili sănătatea copilului lor; s-au chinuit în tăcere zi de zi… Dar din păcate, resursele lor materiale sunt limitate și se apropie de sfârșit. Suportul societății în aceste situații este mai important ca niciodată. Unindu-ne forțele putem face ceva pentru însănătoșirea micuței Antonia!”
Vino cu noi sâmbătă, 8 iunie la evenimentul sportiv de caritate, donează, ca să poți contribui și tu ca fetița aceasta să poată zâmbi din nou. Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare sâmbătă dimineața de la 9:30 la capătul străzii Viilor din Turulung, după încălzire, vom porni împreună spre Turulung Vii și înapoi, parcurgând în total aproximativ 5 km, cine cum dorește: alergând, plimbând, sau pe bicicletă. La fața locului va fi posibilă donația. Dacă e posibil, vă rugăm să purtați tricou alb, și să aveți la voi apă de băut. Așteptăm cu drag pe oricine dorește să ni se alăture”, transmit organizatorii. 

Ce puteți face:

  • Participați la cursa de caritate: Puteți alerga, merge pe jos sau veni cu bicicleta. Traseul are o lungime de aproximativ 5 km.
  • Donați: Puteți dona orice sumă la fața locului.
  • Spuneți prietenilor și familiei: Distribuiți această informație pe rețelele de socializare și încurajați-i pe cei dragi să se implice.

Detalii:

  • Data: sâmbătă, 8 iunie
  • Ora: 9:30
  • Locație: capătul străzii Viilor din Turulung
  • Ce trebuie să aduceți: tricou alb, apă de băut

Un comentariu

  1. Angela Răspunde

    De ce sunt bani pt campanie electorală și pt război? Și nu sunt bani pt asemenea cauze ??
    UDMR ? AUR? PSD ? PNL ? si restul…vreau un răspuns!!!!
    Multă sănătate îngeraș ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.