Ultima actualizare: ieri, 20:23

Locale

FOTO. Doliu la Spitalul Județean Satu Mare. S-a stins din viață un apreciat asistent medical

Doliu la Spitalul Județean Satu Mare. S-a stins din viață Doru Marius Matei, un apreciat asistent medical, cu peste 20 de ani de activitate în Unitatea de Primire Urgențe.

,,Cu profundă tristețe, ne luăm rămas bun de la cel care a fost Doru Marius Matei, asistent medical de “școală veche”, angajat al unității noastre din 1971, cu peste 20 de ani de activitate în UPU, până în 2015 când s-a pensionat. Doru, așa cum i se adresau toți, cu cea mai firească familiaritate, a fost un om pentru oameni și un coleg de excepție, foarte bun profesionist, premiat în 2017 de OAMGMAMR cu diploma de excelență pentru activitatea sa și merite deosebite în salvarea unor vieți.

Egal vulnerabili la vama dintre viață și moarte, și salvatorii mor, poate ca ultimă și supremă ofrandă pe altarul vieții pe care au slujit-o. Drum lin în lumină, Doru, sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sicriul va fi depus de Kirilă Funerar la capela greco catolică de pe strada Botizului.

2 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Dumnezeu să-l ierte ..a fost un băiat de treabă..

  2. Gimi Răspunde

    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace ! Sincere condoleanțe familiei ! A fost un prieten și un domn adevărat ! Drum lin spre ceruri Dorule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.