Ultima actualizare: ieri, 22:16

Locale

FOTO. Cristian Molnar a fost înmormântat! Sute de oameni au participat la înmormântare

Cristian Molnar, sătmăreanul înecat în râul Natisone din Italia, a fost înmormântat, astăzi, la Tarna Mare. Sute de persoane – de la familie până la colegi și cunoscuți ai acestuia – au participat la slujba de înmormântare.

Oamenii au consolat familia îndoliată, au depus flori și coroane și au deplâns trecerea în neființă a tânărului Cristian Molnar, despre care au avut de spus numai cuvinte de laudă.

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit duminică, la 24 de zile de la tragedie. Cei trei tineri sătmăreni, Patrizia în vârstă de 20 de ani, Bianca în vârstă de 23 de ani și Cristian Molnar de 25 de ani au fost surprinși de viitură în timp ce se plimbau pe malul râului. Aceştia au ieşit să se relaxeze după un examen susţinut de Patrizia la facultate.

Surprinși de viitura puternică, nu au mai putut să se salveze, deşi pompierii le-au aruncat frânghii, însă, din nefericire, tinerii nu au reușit să le prindă.

Primarul localităţii Premariacco, Michele De Sabata, a declarat luni zi de doliu local, după ce trupul neînsufleţit a sătmăreanului Cristian Molnar a fost găsit la 24 de zile de la tragedia de pe râul Natisone.

15 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Nu și-a putut imagina ce vedetă o să ajungă

  2. Gheorghe Răspunde

    Da baiatul stia sa inoate dar a ales sa stea langa acea fata care nu stia sa inoate,a ales sa nu fuga in momente de cumpana.A ales sa astepte infrigurat si imbratisnad cele doua fete sosirea salvatorilor care au ajuns prea tarziu.Bravo lui pentru asta.Altii care se cred mari si tari ar fi luat-o la goana sa-si scape pielea.Am invatat la viata mea un lucru.Nu-l calca pe cel cazut,nu-l lovi pe cel batut,nu-l impovara pe cel ingreunat ca SIGUR roata vietii se intoarce,,ce tie nu-ti place altuia nu-i face”.Apropo de unii care se dau balena in lingura,Sincere condolente familiei.Odihna vesnica.

    • Darwin Răspunde

      Da @Gheorghe, dar ca să vezi toată lumea știa că nu e să te bagi în calea unui torent numai ei au vrut să fie mai virali. Că dacă ai puțină minte, puțin mai mult decât are o muscă de oțet nu te băgai în vale. Că și de sus puteau face poze dacă asta le-a vrut sufletul lor de bloggeri virali. Să trăiască likeurile fraților! Acum dați un Alt+Ctrl+Del și reporniți copilul. Aaaa, că nu se poate. Nașpa. Asta nu e eroism. A fost gentleman. Dar și prost peste măsură. Că cineva a condus bămăweziul până acolo ca să facă ei poze virale. Că fără aia nu se puteau odihni după examenul istovitor al uneia dintre fete. Că parcă asta s-a zis.
      Deci. Condoleanțe famiilor dar educați măi oameni buni copiii și explicați-le lor temeinic că poza virală nu poate suprascrie instinctul normal de conservare. Adică nu-ți pui singur viața ta și a semenilor în pericol. Și pentru ce? Acesta este momentul în care afli că prostia totuși ucide. Foarte trist. Măcar ceilalți învățați de aici ceva și nu vă mai riscați viața penru niște selfiuri periculoase. Bine?

  3. Gheorghe Răspunde

    O fi precum zici tu mai Darwin ca prea le zici cu foc,parca ești unul din ăla care le știe pe toate și toate musai sa fie cum zice el.Am cunoscut o grămadă din ăștia superinteligenti care le stiau pe toate și credeau ca lumea trebuie musai sa ia seama la ce zic ei ca altfel ,,dracul li-i nănaș”….o terminat-o mai rau decât credeau ei,o murit călcati de gâște,de gâștele din sat care se întorceau de la baltă….

    • Darwin Răspunde

      Măi @Gheorghe. Toată zona este cu avertizări cât casa că e pericol mare, că e torent din ăla periculos la care nivelul apei poate să se ridice chiar și cu 10 m! Și văd că nimeni nu merge să beleaqscă ochii la fenomen dar ei nu căî se uită de pe mal dar se bagă în albie?????? Uită-te pe google tată înainte să reacționezi. Nu știu eu nimic perfect dar nici nu-mi pun viața singur în pericol așa pentru o poză! Te rog numai uită-te în pozele de pe google maps să vezi ce eroziune face râul și ce armare au făcut la fundațiile caselor din zonă. Mă gândesc că localnicii știu asta mai bine. Deci nu te lega de persoana mea. Un om judecă și își evaluează riscul la care se expune. Adică știi că vine o viitură mare (că de aiai s-au dus acolo să facă poze virale cu ea), ți se spune la știri să nu te duci în zonă (mă gândesc că știau italiana dacă fac facultatea acolo), știi că una dintre fete nu știe să înoate și tu te bagi în albia minoră a râului?????? Dacă asta nu este inconștiență atunci ce? În rest îți urez exact același bine pe care mi-au urat și tu mie. Că tare trăiești în emfază dar ești rupt de realitate.

  4. Gheorghe Răspunde

    Multă vorbărie ca să spui….nimic.Fapta este consumata omul e mort,familia suferă iar tu faci teoria chibritului.Mai ia o pauza.

    • Darwin Răspunde

      Lasă. Îndemnul meu se adresa către oamenii deștepți care au atâta cerebel ca să înțeleagă și să învețe din pățania altora. Tu din ce se pare ești un mare deontolog autoproclamat , deci ție nu s-a adresat îndemnul meu. Tu nu ai nevoie de așa ceva. Tu fă ce vrei și continuă să aplauzi eroismul Eu continuu să zic că a fost o megaprostie. E foarte regetabilsă închei solcotelile cu viața în acest fel și până la urmă pentru ce????? Pentru o poză???? Toată zona este plină cu panouri de avertizare pe acolo. Tu așa de dragul artei măcar ai intrat pe google maps și ai verificat asta în niște poze sau numai dai din clanță că e cald???? Eu îți sugerez să te abții de la reacții.

  5. Gheorghe Răspunde

    Eu îți sugerez sa nu tot,, bați apa în piuă”.Mai lasa-te decdat atâtea sfaturi inutile.Parca ai fi un patefon stricat sau un secretar de partid care crede ca el le știe pe toate și musai ca să facem cum zice el.Ti-am mai spus-o poate reușești sa pricepi.
    ,,Unii oameni cred ca știu totul,dar pentru ei totul se reduce la ceea ce știu “

    • Darwin Răspunde

      Mda. atât ai priceput din a te abține de la reacții. Tu ești patefon. Ce te tot repeți? Am înțeles că pentru tine este un erou. Foarte bine. Bravo lui. Dar cu ce folos? Și până la ură pentru ce? Asta nu cântărești? Dacă să zicem își pierde viața că salvează pe cineva dintr-un accident mai înțeleg. Dar aici că se expune singur la pericol asta se cheamă la mine prostie! Fă ce vrei, faceți cu toții ce vreți apoi să nu vă plângeți. Dewșteptul învață din greșelile altora, prostul nici din propria greșeală nu învață. Dacă insiști și chiar îmi mai dai replică și la asta atunci ești chiar debil mintal.

  6. Gheorghe Răspunde

    Ești un mare debil mintal tu.Eu am spus ca bravo lui pentru faptul ca nu a dat bir cu fugiții ci a stat alături de fete.DA,bravo lui pentru asta.Restul le știi tu muuult mai bine ca ești mare expert la toate.Sa ai spor …..Omul e mort lasa-l sa se odihnească în pace,sau ce?…și pe termenul Walhallei ești mare sfatuitor și sprcialist….dă-i bice vere.

    • Darwin Răspunde

      Nu se putea să nu reacționezi. Prostul are ultimul cuvânt și el tot insistă că are dreptate. Dă măi. Ai drteptate. Eu habar nu am de nimic. De aiai nu pățește nieni din familia mea și nici printre cunoștințe așa ceva. Că una e că e accident și alta când ăîți pui capul sub lama de la ghilotină. Dar tu știi și asta mia bine. Condoleanțe familiei care trebuie să te suporte. Câteodată ai mai scris pe aici niște megatâmpenii dar am zis că treacă de la mine, că nu știu cum nu îți explodează capul de la atâta deșteptăciune. Ai dreptate. În toate ai dreptate. Așa e bine? Ceilalți care mai citiți comentariile vă sfătuiesc să-l urmați. Ajunge ca el singur să se ducă la fund. Că ce liniște faină va urma după aia că nu va mai vocifera.

  7. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Gheorghe, ai uitat ceva esențial. Ungurii sunt de vină.

  8. Gheorghe Răspunde

    Nu ungurii măi,nu ungurii ci celebrul….darwin cu ale lui teorii de cacaoʻ.Teoria evoluționismului și toate cacatutile…..
    Măi darwin,,nu mor caii când vor câinii,
    Caii mor când vor stăpânii”
    Vezi ca doamna cu coasa stă la pândă și nu știm niciunul clipa în care ne ia sub pelerina.Tic-tac,tic-tac…haide ca de nu te duc….NU ESTI SCUTIT NICI TU DARwiN.S-ar putea sa te imbratiseze fara sa fi facut vreo greseala,(doar te crezi perfect tu și ai tăi)totul sa-l faci perfect si sa mori un mare sfânt,nu ca noi ăstia muritori de rând care mai calcam strânb uneori..asa ca nu zice prea multe ca s-ar putea sa mergi cu mult înaintea mea…

    • Darwin Răspunde

      Una e că pățești ceva accidental și alta că îți cauți cu lumânarea. Eu am încheiat discuția cu tine că atât eu însumi cât și ceilalți care eventual mai citesc comentariile cred că s-au lămurit cu vârf și îndesat că tu însuți ai o problemă serioasă. Până nu înțelegi diferența dintre aceste aspecte consider că ești o cauză pierdută. Dar fii liniștit că nu ești singur. Ca tine, limitați la inteligență care prea suficienți și plini de ei mai sunt încă destui. Un om cu școală nu face ce faci tu. Cum spune vecinul meu îți doresc la nereauzire. La nerevedere. Și menajeață-ți energia că vezi că vine meciul Franța-Belgia. Prietenii de galerie se bazează pe tine. Să nu uiți de bomboanele agricole.

      • Gheorghe Răspunde

        Zii darwin și trage apa.Nu-ti place deloc ca cineva sa te contrazică,crezi ca doar tu ai dreptate și consideri ca alții care nu-ți împărtășesc părerile sunt de aruncat la gunoi.Esti un adevărat narcisist,plin de fiere amară .Pana la urma fiecare om trăitor pe terra are dreptul la opinii are dreptul sa aleagă pentru el,TOÞI facem greșeli mai mici sau mai mari dar sa vii sa te expui ca un individ perfect care da lecții la toți și la toate este jenant sa nu zic fățărnicie și impostura.Crezi ca dacă unul are o parre diferita de a ta exte un nimeni și îl jignești cum îți cade la îndemână.Esti un specimen pe cale de dispariție….sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.