Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

FOTO. Le-a ars casa cu tot cu economii. Un sătmărean ne cere ajutorul

Le-a ars casa cu tot cu economii. Un sătmărean apelează la sprijinul oamenilor cu suflet mare, după ce, în urma unui eveniment nefericit, i s-a aprins casa din localitatea Pişcolt şi i-au ars şi economiile. El a postat un mesaj pe Facebook, prin care cere sprijin.
“Astazi dimineata (vineri – n.r.) din cauza unui scurt circuit toata casa s-a ars in care erau si toti banii economisiti asa ca nu a ramas nimic si casa nu mai este locuibilă. Daca cineva poate ajuta cu orice, orice ajutor este bine venit multumesc. 0754589742”, a transmis Flaviu Kiss.
Vă încurajăm aşadar să luaţi legătura cu familia sau, dacă nu puteţi să îi ajutaţi, puteţi să distribuiţi acest articol să fie văzut de cât mai multă lume!

3 comentarii

  1. Mirceeeaaa Răspunde

    Vin cu bani de la Strabag să vii dau vouă nu Famigliei mele de la Supur. Jur. În biserică că vă ajut. Răzvii vine și el. Vă ajutăm noi hoții de la PSD.

  2. Nana Răspunde

    Faceți fraților asigurare!! Atâtea evenimente: incendii, grindina, inundații, furtuna, etc și nu se trezesc romanii sa se asigure. Asigurarea obligatorie este 130 , dar nu acoperă prea mult, dar cu aproximativ 200-300 în plus faci facultativa și dormi liniștit ca ai acoperire în caz de eveniment. Important e sa alegi asigurător serios.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      …… și dacă e din vina lui că a meșterit acolo ceva fire de curent crezi că și atunci va fi despăgubit? Că eu nu prea. Că ăștia asiguratoriii îs doctori la cum să scape de plată. Numai să încaseze. Am întrebat așa, numai retoric. Dar cred că nici un sfert din locuințe nu-s asigurate la noi. Aia minimă cică obligatorie e fix zero barat, nu acoperă mai nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.